rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Настають помітні зміни у професійній сфері. Це – серйозне випробування на міцність, ви повинні продемонструвати здатність до співпраці та юридичну грамотність. У четвер будьте обережні з привабливою пропозицією в особистому житті. Наразі нічого не плануйте, все може змінитися в одну мить.

Вам бракує спокою – навколо вас занадто багато метушні, все це послаблює увагу, негативно впливає на сон. Вплиньте на навколишнє середовище або змініть оточення на комфортніше. Якщо це неможливо – не соромтеся використовувати навушники або беруші. Більше часу проводьте на самоті. На вихідні обов’язково кудись їдьте.

Ви будете чарівні. Цим варто скористатися для романтичного знайомства. Саме час знайти свою половинку.

У четвер і п’ятницю працювати буде ліньки. Понеділок – вдалий для проведення ділових зустрічей. У вівторок остерігайтеся обману та непередбачуваних дій партнерів.

Телець

Настає сприятливий період для реалізації кар’єрних планів, не проґавте важливу інформацію. У першій половині тижня не розпорошуйтеся на дрібниці, ваша сила з’являється, коли ви зосереджені на чомусь одному. У вівторок може зірватися важливий захід, проте з’явиться інший варіант. У п’ятницю не будьте занадто вразливими, ви ризикуєте втратити вигідну пропозицію. У неділю не з’ясовуйте стосунки у родині.

Якщо ви страждаєте на захворювання опорно-рухового апарату, уважно прислухайтеся до свого організму і відстежуйте несприятливі симптоми – цього тижня імовірне погіршення. Бережіть себе, утримайтеся від того, чого не можна. Будьте обережнішими на висоті та слизьких поверхнях – існує підвищена ймовірність травм.

Стосунки з коханою людиною можуть стати неоднозначними. У середу довіртеся інтуїції, ймовірно, вас обманюють. У четвер вирішіть, що важливіше: кохання чи свобода.

Оформлення важливих паперів краще запланувати на першу половину тижня. Ближче до вихідних можуть виникнути фінансові труднощі.

Близнюки

Не кидайтеся у крайнощі, прислухайтеся до внутрішнього голосу. Ситуація налагодиться, у вас з’явиться можливість виконати найзаповітніше бажання. Довіртеся ходу подій. У вихідні все стане на свої місця, покращаться взаємини з близькими.

Бережіть печінку. Повністю відмовтеся від вживання спиртних напоїв, харчуйтеся правильно, уникаючи жирних, маринованих страв. Якщо необхідно приймати сильнодіючі ліки – будьте уважні до сигналів організму.

В особистих стосунках ймовірні позитивні зміни. Мабуть, пора жити разом або офіційно оформити стосунки. Постарайтеся більше часу проводити разом із коханою людиною.

Зусилля для зміцнення фінансового становища, вжиті нещодавно, почнуть приносити плоди. У п’ятницю можете очікувати на фінансові надходження. У вихідні забудьте про роботу.

Рак

Погляньте на світ по-філософському. Вас може турбувати внутрішнє напруження, готове змести все на шляху. Цього дракона краще приручити до того, як він ускладнить життя. Уникайте непотрібних і неприємних зустрічей, розмов, не беріть участь у суперечках у соцмережах. Наприкінці тижня настрій покращиться. Може з’явитися шанс отримати прибуток і добре відпочити.

Найкращий напій цього тижня – чай. Вибирайте його у спеціалізованих магазинах, купуйте на вагу.

Робота займає більшу частину вашого часу. Незважаючи на втому від спілкування, не відмовляйтеся від побачень із коханою людиною, особливо у вівторок і суботу.

Відрядження принесе перспективні ділові знайомства, які сприятимуть зміцненню фінансової стабільності. У четвер і п’ятницю ви зможете вразити колег професіоналізмом.

Лев

Тиждень – сприятливий для навчання та підвищення професійного рівня. Ваш авторитет може врятувати важливу справу, будьте готові до відповідальності. У середу багато справ вдаватимуться за інерцією. Не вступайте у суперечку, якщо не до кінця впевнені у правоті. Наприкінці тижня приготуйтеся до несподіваної поїздки.

Приділіть більше уваги диханню. Стежте за тим, як ви дихаєте, – чи не задихаєтеся, чи чисте та свіже повітря. Заведіть очищувач і зволожувач повітря – хоча б вдома. Корисними будуть вправи, які зміцнюють легені.

Втамуйте свій запал і не лякайте надлишком почуттів себе та кохану людину. Ви схильні базікати зайве. Зараз така відвертість – ні до чого.

Середа принесе фінансові надходження. У четвер не поспішайте ділитися професійними ідеями, їх можуть вкрасти. У вівторок є ймовірність зустрічі з новим інвестором.

Діва

Спробуйте зосередитися на найголовнішому, тоді дрібні неприємності не завадять здійсненню ваших цілей. Ймовірними є випробування та труднощі. У середу ви отримаєте розуміння і підтримку. Ближче до вихідних перешкоди впадуть під натиском вашої енергії. Спробуйте зрозуміти проблеми ваших рідних.

Ваше здоров’я – не на висоті, але не скаржтеся на самопочуття нікому, крім лікаря. Не довіряйте тим, хто не є професіоналом.

Бурхливе з’ясування стосунків може тривати майже весь тиждень. У вихідні у вашій парі настане злагода та порозуміння. Ваше завдання – вийти з цих боїв із мінімально пошарпаними нервами.

Цього тижня очікується поліпшення матеріального становища. Фінансові надходження можливі у понеділок. Намагайтеся контролювати свої витрати й не спускати все на розваги.

Терези

Рішучість і стрімкість – ваші основні козирі, а зволікати – означає програти. Спробуйте спокійно сприймати не зовсім приємну інформацію. У середу удача сприятиме тим, хто збирається у далеку поїздку. Не тисніть авторитетом на інших.

Вас може турбувати головний біль. Розберіться, чому вас мучать мігрені, – і працюйте з причиною. Вона може бути не очевидною. Можливо, доведеться пройти обстеження. Ви не дарма витратите кошти та час.

Вам не доведеться страждати від самотності. Сфера любовних стосунків обіцяє приносити тільки позитивні емоції, особливо, якщо ви підете у відпустку. Не забудьте узгодити плани на відпочинок із коханою людиною.

Початок тижня потішить вас. Ви зрозумієте, що рухаєтеся у правильному напрямку й можете досягти успіху в пошуку додаткових джерел доходу. Уважно придивіться до партнерів та опонентів, можливо, вас обманюють.

Скорпіон

Цей тиждень мине під знаком вашої дотепності та вміння переконувати. Ніхто не може чинити опір магнетичній чарівності вашої особистості. Загостриться бажання стабільності. Ситуація, яка вас турбує, вирішиться благополучно.

Спробуйте замислитися над тим, що ви їсте. Йдеться не тільки про вагу, але і про те, чи достатньо у вашому раціоні вітамінів, мінералів, клітковини, які необхідні всьому організму; глюкози, без якої не працюватиме мозок. Складіть собі меню й отримуйте задоволення від смачної їжі, яка приносить користь.

Ви – в романтичному ореолі пристрасті? Ще крок – і втратите голову поруч із такою чудовою людиною? Чому б і ні! Справжнє кохання трапляється не так вже й часто. Цінуйте його.

На вас чекає прибуток. У другій половині тижня можливі фінансові надходження. Ваші ідеї та аналітичні здібності приносять дохід. Ви – дуже популярні як професіонал, ваш авторитет зростає. Вам можуть запропонувати підвищення на роботі.

Стрілець

На початку тижня з’явиться можливість показати себе у новій справі, що може принести додатковий прибуток. У четвер доведеться захищати свої ідеї. У п’ятницю може потішити побачення або зустріч із друзями. Вихідні проведіть за містом.

Головне – тримати себе в руках, залишатися у рамках дозволеного. Забудьте про алкоголь, інші речовини, які впливають на рівень мозкової активності, – їхній вплив буде справді руйнівним. Відмовтеся від занять екстремальними видами спорту – щоб уникнути серйозних травм. Поводьте себе спокійніше, і не відповідайте тим, хто починає вас дражнити.

Цікаве знайомство може закрутити вам голову. Не дуже захоплюйтеся, це може тривати зовсім недовго.

Фінансове становище на початку тижня може не влаштовувати вас, але вже через кілька днів ви отримаєте додатковий дохід. Покупки будуть вдалими.

Козеріг

Краще не давайте приводу для пліток. Середа – сприятлива для наведення порядку в думках і справах. У четвер сім разів подумайте, перш ніж влазити у конфлікти. П’ятниця – вдала для відновлення гармонії. У вихідні доведеться вирішувати сімейні проблеми.

Будьте обачними при відвідуванні басейнів, саун і салонів краси – існує підвищений ризик щось підхопити. Суворо дотримуйтеся правил гігієни, а на процедури на зразок педикюру або чищення обличчя краще не ходити.

Стосунки з коханою людиною виходять на перший план. Будьте уважні та ніжні. Спільні справи принесуть радість. У неділю можливе приємне побачення.

Фінансове становище гарним не назвеш. Вам доводиться виживати у кризу. Нові можливості заробити неодмінно відкриються у найближчі дні.

Водолій

Розплануйте тиждень. Захистіть себе від непотрібних контактів і порожніх балачок. Критично погляньте на свої ідеї: наскільки вони реалістичні. Приділіть увагу дітям і старшим родичам. Зберіться всією сім’єю десь за містом, і ви відчуєте радість життя.

Виберіть напрямок, в якому ви працюватимете над собою до кінця року. Хтось вирішить практикувати ранні підйоми, хтось сяде на дієту, придбає абонемент у спортзал або запишеться до остеопата чи стоматолога. Не намагайтеся йти відразу двома або трьома дорогами – ефективність буде вкрай низькою.

Романтичне захоплення може закрутити вам голову. Тут є підводні камені, яких ви поки не бачите. Зніміть рожеві окуляри!

Ваша активність може почати втомлювати. Вам, схоже, не сидиться на місці. Ви починаєте відразу кілька справ, а потім кидаєте. Спробуйте працювати менше, але якісніше.

Риби

На роботі можуть виникнути дрібні неприємності через невпевненість у своїх силах. У середу ви будете забезпечені підтримкою друзів та однодумців. Цінуйте свою працю, демонстрація самокритичності призведе лише до того, що вам сядуть на шию, та ще й натякатимуть, що ви погано справляєтеся з обов’язками. У вихідні вас потішить кохана людина.

Підвищується ймовірність отримати розлад шлунку. Уважніше ставтеся до того, що ви їсте, а також суворо дотримуйтеся правил гігієни. Не лінуйтеся зайвий раз помити руки. Також ретельно мийте всі фрукти й овочі.

Можливо, ваш обранець щось приховує чи навіть зраджує. З’ясуйте, чи можна йому довіряти.

Фінансова картина тижня може бути досить нерівною. Доведеться чимало витрачати. Ймовірні конфлікти на роботі. Будьте уважнішими до партнерів, зважайте на їхні інтереси.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers