rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Місія технічної підтримки МВФ завершила роботу в Україні

Місія технічної підтримки МВФ із питань податкової політики, яка протягом майже трьох робочих тижнів відбувалася в режимі відеоконференції за безпосередньої участі представників Міністерства фінансів України, завершила свою роботу 21 липня.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

«Обсяг роботи Місії передбачав аналіз останніх змін у податковому законодавстві щодо правил міжнародного оподаткування, зокрема, тих, що запроваджені Законом України від 16.01.2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних і логічних неузгодженостей у податковому законодавстві», – ідеться у повідомленні.

Як зазначається, експерти розглянули головні податкові нововведення в контексті імплементації Плану дій BEPS: запровадження правил контрольованих іноземних компаній, інструменти запобігання ухиленню від сплати податків та необґрунтованого використання податкових пільг; удосконалення правил визнання постійних представництв; удосконалення правил контролю за трансфертним ціноутворенням. Окремо обговорювалися особливості можливої реалізації в Україні, з урахуванням досвіду інших країн, програми одноразового добровільного декларування.

У Мінфіні додали, що під час роботи були надані коментарі щодо окремих аспектів імплементації зазначених новацій, з огляду на світовий досвід застосування цих інструментів податкової політики. Пропозиції експертів мають практичну цінність для роботи Міністерства фінансів і Державної податкової служби над проектами підзаконних нормативно-правових актів і роз’яснень щодо практичного застосування податкових новацій.

Жан-Ерік де Загон: «Наші кредити тісно пов’язані з пріоритетами об’єднаної Європи»

Мінфін продав держоблігацій ще на 11,5 мільярда

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers