rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Озброєне до зубів «чорне ополчення» промарширувало містом, вимагаючи репарацій від білих: «Ми тут – не для розмов»

Озброєна пістолетами й автоматичними гвинтівками AR-15 колона пройшла у містечку в передмісті Атланти, скандуючи гасла про «владу чорних» і вимагаючи репарацій від білих автомобілістів. У соціальних мережах захід, який відбувся 4 липня в Стоун-Маунтін (Stone Mountain), висвітлювався розмовами про мету групи та її військовий потенціал.

Правоохоронні органи Джорджії здебільшого відмахувалися від маршу озброєного угруповання як від несуттєвої демонстрації «понтів».

За даними некомерційної групи «Georgia Law Enforcement», яка опублікувала опис події у Facebook, озброєна група у складі до 300 «протестувальників» пройшла вулицями Стоун-Маунтін зі зброєю у руках, вигукуючи расово забарвлені гасла.

Повідомлення GeorgiaLeo.org від 5 липня, що описує демонстрацію:

 Title

«Протестувальники із самопроголошеної «NFAC – Not F * cing Around Coalition» пройшли вчора вулицями Стоун-Маунтіну, штат Джорджія, скандуючи антібілі, анти-BLM й антиполіцейські заклики. Дорогою їхній лідер зупинився і звернувся до білих водіїв із вимогою репарацій.

Ось ще одне відео від Veritas News Feed (@veritasnewsfeed, https://twitter.com/ve­ri­tas­news­feed/status/1279801766981312516):

Лідер NFAC Гранд Майстер Джей описує, як будуватиме свій чорний етноштат усередині США, вихваляючись що вони усі – колишні військові, надзвичайно дисципліновані та досвідчені стрільці… усе закінчиться реально погано для цих хлопців...

«Наразі незрозуміло, якою була їхня фактична мета, оскільки (свідки – ред.) чули, як лідер угруповання кричав: «Ми тут – не для того, щоб розмовляти. Ми тут не – для того, щоб обніматися».

«Ми отримали ці відео від десятків наших фоловерів. Ми переглянули їх, намагаючись з’ясувати, яка ж була реальна мета або ідея цього «протесту». Здається, що це було зроблено тільки для поширення вищепроцитованих меседжів «ненависті».

Расистська риторика на цьому не завершилася. Лідер «ополчення» також став насміхатися над противниками – групами білих, назвавши їх «Три відсотки» (Three Percenters) і «Бугалу бойз» (Boogaloo Boys):

«Я не бачу тут жодного білого ополчення, Boogie (це він так знущально змінив назву – ред.) Boys, Трьох Відсотків і всіх інших цих переляканих дуп. Ми – тут, а де, ***, ви? Ми прийшли у ваш дім. (Нумо – ред.), вперед!»

Марш ополченців у місті можна переглянути тут: https://twitter.com/A_New_Day_Today/status/1279727930650877952

https://twitter.com/Oliversmate/status/1279561367217938432...

https://twitter.com/i/status/1279605974848987136

Інші відео цієї події дивіться на сторінці Fred Matt Morris у Фейсбук: https://www.facebook.com/watch/?v=3712455138771453 і

https://www.facebook.com/AllDefDigital/videos/3712455138771453/?t=4.

Ці події відбулися не на порожньому місці. Район Атланти був гарячою точкою расового насильства з часу трагічного розстрілу Райшарда Брукса 12 червня на автостоянці Венді. На Брукса збиралися одягнути наручники за перебування за кермом у нетверезому стані, коли він почав сваритися з двома білими поліцейськими, вихопив їхній тазер і побіг. Копи переслідували його, Брукс повернувся й вистрілив з тазера, його застрелили.

20 червня подружня пара під’їхала до блокпоста, встановленого натовпом чорношкірих біля тієї ж автостоянки Венді, на Університетській авеню. Їм розбили вікна авто, водія вдарили в обличчя і сказали, що білим не дозволяють проїжджати через те, що, по суті, є новою автономною зоною.

Правоохоронці не встановили особи тих, хто проходив через Стоун-Маунтін, оскільки на них були одягнуті маски, і вони майже не контактували з поліцією.

Відомо, що в районі Стоун-Маунтін розташована одна з найчисленніших громад мусульманських біженців на півдні Сполучених Штатів, і що деякі учасники ходи скандували «Alhamdulillah».

«Alhamdulillah» означає «Дякую Аллаху». В звичайному житті ці слова вимовляють тільки ревні мусульмани», – зазначив Роберт Спенсер із «Jihad Watch».

Стоун-Маунтін відомий як символічне місце народження сучасного KKK. Це робить його потенційною точкою спалаху масових заворушень у майбутньому.

Але правоохоронні органи у цьому районі, схоже, не переймаються.

«Якщо це – громадська земля, вони мають повне право бути там, і ми, правоохоронні органи, не маємо права допитувати їх або перевіряти їхні документи», – сказав Джиммі Каллауей, начальник поліції у місті Морроу, що розташоване приблизно за 25 миль на південь від Стоун-Маунтін. «Я знаю, що це турбує деяких людей, але це – майже те ж саме, що бійці Бугалу, ультраправі повстанці, зробили перед Капітолієм штату, продефілювавши там зі зброєю у руках. Чи значна це, на мою думку, загроза? Ні, я думаю, це було більше шоу, ніж щось іще. Деяка частина цієї зброї була бутафорією. У деяких були досить хороші гвинтівки AR. Але багато з того, що я бачив, було дешевою імітацією».

Каллауей визнав, що деякі зіткнення, зафіксовані на відео, зокрема ситуація, коли лідер «повстанців» зупинив автомобіль білого чоловіка і почав вимагати виплати репарацій, були «тривожними».

За словами Каллауея, вони вступали у контакт із автомобілістами, які не хотіли бути залученими (до цієї ситуації – ред.), і це виходить за рамки прав, наданих Першою поправкою.

Девід Борс, начальник поліції у відставці у Вудстоку, приміській громаді на північ від Атланти, розповів, що розмовляв із високопоставленим офіцером у поліцейському департаменті Стоун-Маунтін-Парк, який аналогічно визнав демонстрацію не вартою занепокоєння акцією.

Борс вважає, що це – помилка.

На його думку, хвилю насильницьких злочинів, яка розповсюджується у великих містах, необхідно розглядатися як сигнал тривоги для навколишніх приміських громад. Збройні «ополченці» – наразі частина цього комплексу, і до будь-яких «ополченців», які можуть поставити під рушницю 250-300 чоловіків і жінок, треба ставитися серйозно, особливо, коли вони демонструють агресивну поведінку й закликають опозиційні групи до боротьби.

«Великі міста – це порохова бочка. І це – просто питання часу, перш ніж вони вирішать, що вони повинні взяти це й перенести у передмістя», – сказав Борс, який зараз працює консультантом правоохоронних органів.

За словами Борса, більшість приміських і сільських правоохоронних органів «на жаль, не готові» до наступного кроку в заворушеннях на расовому ґрунті, які охопили всю Америку.

«Ой, та нема жодних сумнівів у тому, що вони поняття не мають ні про що. Вони не усвідомлюють ісламської загрози, вони не усвідомлюють марксистської загрози», – зазначив Борс. «Вони не проходять жодних тренувань із цього приводу. Я більше не проводжу жодних тренувань, жодної підготовки у Поліцейській академії Джорджії тільки тому, що, як вони кажуть, їхній бюджет було значно скорочено».

За його словами, ФБР вирішило змінити тактику під час правління колишнього президента Барака Обами, відмовившись від збору розвідданих про ісламських і марксистських елементів і зосередившись натомість на білих націоналістичних угрупуваннях як найбільшій загрозі для внутрішньої безпеки Америки.

«Здебільшого вони просто абсолютно нічого не знають про природу цієї загрози», – додав Борс. «Частина навчальних посібників ФБР у 2011 і 2012 роках звела нанівець будь-яку значиму підготовку, яка б стосувалася ісламської загрози на національному рівні. Це перейшло на місцевий рівень».

Title 

Ця орієнтація суттєво не змінилася за часів адміністрації Трампа, тож тепер марксистські та мусульманські групи співпрацюють.

«Як ми бачили у Стоун-Маунтін, існує зв’язок між джихадистами, Black Lives Matter і цими анархістськими групами», – сказав він.

Мало того, що правоохоронні органи не сприймають загрозу серйозно, то ще й багато з коментаторів консервативних груп у Фейсбуку спробували відмахнутися від заходів, які відбулися 4 липня, словами на кшталт «смішно» та «комічно».

Знову ж таки, каже Борс, такі заяви підтверджують незнання і нерозуміння того, що відбувається, і наскільки добре організованими стали ці ультраліві «ополченці».

«Це – просто спосіб заховати голову в пісок. Коли ви знущаєтеся над своїм власним ворогом, це означає, що ви не маєте жодного уявлення про нього, тому ви смієтеся над ним, ви спрощуєте й применшує його. Це дозволяє вам почуватися краще», – додав Борс. «Адже тоді вам нічого не потрібно робити».

На відео, опублікованому в Twitter колишнім поліцейським поліції Нью-Йорка Джоном Карділло, можна почути, як один із бойовиків говорить білому автомобілісту: «Ми – не Black Lives Matter, ми – не з цього лайна. Ми – чорна сила. Ми – твоє найгірше жахіття».

Багато спостерігачів попереджають, що це – лише питання часу, коли марксистські революціонери перенесуть свою увагу з пам’ятників-символів Америки на живих людей, яким вони влаштують вендету. Вони хочуть отримати репарації. Вони хочуть помститися прихильникам Трампа. Вони хочуть перерозподілу багатства та захоплення приватної власності, і для досягнення своїх цілей вони готові пролити кров.

Колишній агент ФБР Джон Гуандоло нещодавно в інтерв’ю, на яке посилався радіоведучий Дейв Ходжес, сказав, що бачить трикомпонентний підхід:

n зруйнувати економіку;

n дестабілізувати громадський порядок у країні;

n далі – заходи з масовими вбивствами та жертвами.

Можна очікувати, що основні ЗМІ будуть «заплющувати очі» на історії, подібні до тієї, яка розігралася у Стоун-Маунтін, де ліве «ополчення» провело демонстрацію сили. Але де ФБР?

Чи стане Стоун-Маунтін сигналом тривоги? Борс сказав, що легше посміятися над цим. Тому він не має оптимізму стосовно того, що щось може змінитися найближчим часом.

Поки мовчазна більшість, як і раніше, зосереджена на майбутніх президентських виборах, спостерігаючи за опитуваннями, слухаючи промови та читаючи статті про політичне маневрування, ліві озброюються, тренуються й стратегічно планують свої наступні кроки.

Інші також помітили цю закономірність. Журналіст Ллойд Біллінгслі у статті від 3 липня в журналі FrontPage Magazine написав: «В американців немає іншого вибору, окрім як захистити себе від добре фінансованих, високоорганізованих лівих сил. Коли американці намагаються захистити своє життя і майно, вони опиняються цілком сам-на-сам із натовпом, як чоловік і жінка у Сент-Луїсі, не маючи за спиною місцевої або національної мережевої організації, яка б підтримала їх».

Біллінгслі закликає американців до створення мережі озброєних груп, які можуть стати на захист колег-патріотів, що зазнають нападу лівих мафіозі.

Джерело: WND (https://www.wnd.com/2020/07/watch-heavily-armed-black-militia-marches-suburban-city-demands-reparations-whites/)

Лідер FOP просить Трампа надіслати у Чикаго федералів для боротьби зі злочинністю

Пріцкер: «Мадіган повинен піти у відставку, якщо він причетний до корупційної схеми»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers