rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Лідер FOP просить Трампа надіслати у Чикаго федералів для боротьби зі злочинністю
Title 
 Фото з ФБ-сторінки Fraternal Order of Police:
Chicago Lodge No. 7

Президент Ордену поліцейського братства (Fraternal Order of Police) Чикаго John Catanzara закликав президента Дональда Трампа надіслати федеральну допомогу, щоб зменшити рівень насильства, пов’язаного із вогнепальною зброєю у місті.

«Мер Лайтфут, як виявилося, зазнала фіаско, бо або не бажає, або не може підтримувати тут правопорядок. Я був би готовий сісти будь-коли й обговорити ідеї про те, як ми можемо повернути порядок на вулиці Чикаго», – йдеться у листі Catanzara до президента. «Ці політики зневажають законослухняних чоловіків і жінок цього міста та департаменту поліції».

Президент профспілки додав, що «з гордістю й неодноразово» виступав у мерії Чикаго, одягнувши футболку з написом «Trump 45».

Нагадаємо, президент Дональд Трамп часто критикував високий рівень злочинності та бездіяльність чиказької влади.

Минулого тижня президент вкотре розкритикував міську владу. За його словами, Чикаго стало «гіршим за Афганістан» або зону, де ведуться військові дії, повідомляє Forbes.

У червні президент надіслав листа меру Чикаго Лорі Лайтфут та губернатору Іллінойсу Дж. Пріцкеру, в якому закликав їх «діяти, щоб зменшити руйнівне насильство у Чикаго».

«Через відсутність вашого керівництва у цьому важливому питанні продовжують страждати люди, яких ви присягнулися захищати», – йдеться у листі. «Мене хвилює, що це – ще один приклад відсутності вашої турботи про вразливих громадян, які стали жертвами цього насильства, та неповаги до чоловіків та жінок у правоохоронних органах».

У відповідь Лайтфут закликала президента до змістовних дій у рамках боротьби з насильством, зокрема, реформування законодавства про зброю.

В офісі мера Чикаго лист Catanzara назвали «політичним ходом».

Лайтфут переконує, що продовжує зосереджуватися на роботі з поліцейськими, аби спільно вирішити проблеми, які стоять перед містом.

«Ми не будемо удостоювати уваги цей чи будь-який інший політичний хід», – заявила прессекретар міського голови. «Однак ми продовжуватимемо підтримувати справжніх працьовитих чоловіків і жінок з департаменту поліції».

Наразі Трамп не відповів на лист Catanzara. Раніше він неодноразово погрожував надіслати федералів у Чикаго, щоб допомогти місту боротися з насильством. Проте Лайтфут не погоджується з тим, що місто потребує федеральної допомоги.

Як повідомляє поліція, на вихідних, починаючи з вечора п’ятниці, 17 липня, у Чикаго щонайменше 70 осіб отримали вогнепальні поранення, 11 з них – смертельні.

Пріцкер: «Мадіган повинен піти у відставку, якщо він причетний до корупційної схеми»

Озброєне до зубів «чорне ополчення» промарширувало містом, вимагаючи репарацій від білих: «Ми тут – не для розмов»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers