rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Спокій вам тільки снитиметься. Спробуйте зачекати з активними діями – і збирати сили. Тоді ваші зусилля призведуть до перемоги над обставинами. У четвер не тягніть із вирішенням сімейних проблем, кажіть, що вас не влаштовує. У вихідні вирушайте за місто.

Акуратніше підходьте до питань, пов’язаних із харчуванням. Існує підвищений ризик отруїтися або отримати інші проблеми з травленням. Продукти повинні бути свіжими; мінімізуйте кількість спецій і приправ. Готувати краще самостійно. Дуже ретельно мийте фрукти й овочі.

Самотність, схоже, стане вашим супутником, але вас це не засмутить, а дозволить відпочити й зрозуміти, що ви насправді хочете. У суботу краще не призначати побачення.

У четвер ділові поїздки обіцяють принести прибуток, тож шукайте нові ринки збуту або партнерів. У понеділок можливі фінансові надходження, які можна вдало витратити.

Телець

Основними подіями можуть стати справи, пов’язані з сім’єю. Ваші близькі можуть втратити звичні орієнтири. Будь-які зміни – корисні в розумних межах. Протягом тижня ви легко зможете усунути будь-який конфлікт на роботі й будете дуже переконливі на нарадах. У суботу вас можуть відвідати цінні ідеї.

Якщо хочете поліпшити самопочуття – боріться з депресією. Інакше ситуація погіршиться. Більше гуляйте, займіться спортом, раніше прокидайтеся вранці, приділяйте більше уваги своєму тілу. Темна смуга незабаром закінчиться.

Ваші стосунки з постійним партнером можуть зазнати суттєвих змін. Можливо, ви дізнаєтеся щось нове про нього та про себе. Не тримайтеся за минуле, якщо ситуація змінюється.

У вас з’явилися довгоочікувані кошти. Не поспішайте їх витрачати. Обходьте магазини десятою дорогою.

Близнюки

Почнуть реалізовуватися дуже важливі плани, які стосуються особистого життя. Будьте чесними із собою, це дозволить вам стати господарем становища. Чудовий час для відпустки та приємної подорожі до моря. Вихідні та відпочинок у колі сім’ї принесуть радість.

Цей тиждень присвятіть боротьбі зі шкідливими звичками. Поставте перед собою одне-два завдання. Їхнє благополучне вирішення зарядить вас оптимізмом. Не намагайтеся змінити все і відразу.

У вас все буде так безхмарно й романтично. Бережіть і підтримуйте цей настрій. П’ятниця – чудовий день, призначений для романтичних побачень.

Сфера фінансів тішить. На вас чекають цікаві ділові пропозиції, премії і додатковий прибуток. Підходьте до справи творчо і не бійтеся ризикувати. Ваші зусилля окупляться.

Рак

Зверніть увагу на думку інших. Рідні бажають вам добра і можуть дати цінну пораду. Сприймайте те, що відбувається з вами, як сигнали, котрі вказують, у якому напрямку скорегувати свою поведінку. У професійній сфері на вас чекає підвищення зарплати та кар’єрне зростання.

Вдалий тиждень, щоб зайнятися своєю зовнішністю. Якщо ж заходи із поліпшення стану шкіри, фігури та якості волосся не приносять результату, зверніться за допомогою до фахівців. Вам зараз неодмінно потрібно собі подобатися.

Ви будете привабливі й успішні, та, за деяких зусиль, абсолютно чарівні. Найкращі дні для побачень – середа та вихідні.

У вас грошей «багато» не буває. Якщо зростає прибуток, ростуть і витрати. Це – не привід відмовлятися від премії.

Лев

Не намагайтеся нічого вирішувати за допомогою сили та сварки. Сприйнятливість і гнучкість дозволять досягти хороших результатів. У середині тижня ви можете опинитися перед необхідністю зробити вибір. Дійте спокійно й без поспіху. В суботу ви можете занадто емоційно реагувати на події. Подбайте про те, щоб цей день пройшов приємно. Вибирайтеся на пляж або за грибами, проведіть час у компанії друзів.

Ви можете зіткнутися із серйозними проблемами зі шлунком. Уважно стежте за якістю і терміном придатності продуктів. При найменшому сумніві їжу викидайте, щоб уникнути отруєння. Частіше мийте руки. Овочі та фрукти також не забувайте добре помити.

Не розвалюйте старі стосунки заради любовних міражів. Уважно придивіться до постійного партнера. Він – те, що вам потрібно.

На початку тижня можлива короткочасна ділова поїздка чи важлива нарада, від якої багато чого залежатиме. При підписанні документів будьте дуже уважні. У вихідні пройдіться магазинами.

Діва

На початку тижня вам згодиться швидке рішення і вміння згуртувати колектив. Ваша активність дозволить зрушити з мертвої точки накопичені справи. Сили скеруйте на найважливішу мету. Ближче до кінця тижня будьте обережні, не намагайтеся «пробити лобом стіну». У вихідні займіться розгрібанням домашніх справ.

Можна трохи поекспериментувати – спробувати страви екзотичної кухні або зайнятися самооздоровленням із застосуванням методик нетрадиційної медицини. Перед тим, як приступати до активних дій, проаналізуйте можливі ризики. Порадьтеся з лікарем.

На вас чекає довгоочікуваний успіх в особистому житті. Не вередуйте занадто, інакше удача відвернеться від вас. Вчіться цінувати те, що маєте. Субота – вдала для романтичних зустрічей на природі.

Вам буде досить легко виконати свої зобов’язання. У середу, якщо вас не злякають труднощі, результати перевершать очікування. Плануйте ваші витрати, щоб у неділю не виник конфлікт через брак коштів.

Терези

У розпал літа настрій може стати абсолютно неробочим. Проте саме зараз ви зможете вирішити, здавалося б, нездоланні проблеми у професійній сфері – якщо не будете витрачати час на критику інших і шкодувати себе. Або вирушайте у відпустку.

У найближчі дні будьте обережніше з прянощами та приправами. Ваш організм не готовий сприймати екзотичну кухню. Не експериментуйте. Якщо хочете чогось особливого – спробуйте в’ялене м’ясо або заправте салат кефіром або йогуртом.

Можна порадіти за ваше сімейне гніздечко. Все буде складатися гармонійно. Не вимагайте від коханої людини більше, ніж вона може дати. У четвер краще говорити компліменти, а не критикувати.

Ваші досягнення можуть не відповідати платі за працю. У зручний момент натякніть про це керівництву. У другій половині тижня ймовірна неформальна зустріч, яка може кардинально змінити найближче майбутнє.

Скорпіон

На вас чекає фінансовий успіх, справи йдуть угору. Не забувайте і про особисте життя. Вдалий час для відпустки та подорожі, яка подарує приємні враження. Неділя сприяє плануванню на найближче майбутнє. Менше сумнівайтеся і більше дійте, тоді легко впораєтеся з багатьма проблемами.

Чергуйте фізичну активність з розумовою. Це стане запорукою високої працездатності й чудового самопочуття. Щоденна зарядка зараз – більш ніж бажана. Вирішуйте кросворди, головоломки; перед тим, як лягати у ліжко, слухайте спокійну музику.

На початку тижня не проґавте шанс стати центром уваги й об’єктом пристрасті. У неділю є ймовірність прийняття важливого рішення, яке багато чого змінить.

У понеділок можливі фінансові надходження. Справи підуть успішно, від замовників і партнерів неможливо відбитися. Вкладення окупляться. Ви зараз популярні як професіонал. Покупки будуть вдалими.

Стрілець

Ви – розумні й іронічні, ваші слова влучають у ціль. Свою думку іноді краще залишити при собі, щоб не зіпсувати взаємини з колегами або друзями. На роботі покажіть себе людиною, яка не гнівається через дрібниці, але й не дозволяє сідати собі на шию. Ваші зусилля окупляться. На вас чекає премія або додатковий заробіток.

Імовірні напади слабкості, запаморочень. Будьте вкрай обережними. Якомога більше відпочивайте – навантаження можуть погіршити ситуацію. Відмовтеся від додаткової роботи; менше дивіться телевізор. Нехай поруч із вами будуть приємні вам люди.

Вам може зустрітися дуже цікава людина, яка може закрутити вас у вихорі пристрасті. Не втрачайте голову, ваш новий супутник може так само зникнути, як і з’явився.

У середу і четвер вірогідні фінансові надходження і поява додаткового джерела доходів. Відрядження у суботу може бути вдалим. Не шкодуйте коштів на покупки для сім’ї.

Козеріг

Будуть вдалими поїздки та подорожі. Ваші ідеї підтримають. Наведіть порядок, навіть у власних думках. У середині тижня хтось пильно стежитиме за вашими справами і зробить висновки, які можуть вплинути на вашу долю. Не лінуйтеся і не уникайте відповідальності.

Якщо ви давно хотіли підвищити фізичні навантаження, зараз – відповідний період. Можна почати серйозніше займатися спортом, збільшуючи тривалість й інтенсивність тренувань, до приємної напруги м’язів.

Не розслабляйтеся. Як тільки ви вирішите віддатися течії, ваш човен винесе на мілину. Будьте ініціативними, влаштуйте побачення, не чекайте першого кроку від партнера.

Тиждень – сприятливий з фінансової точки зору. Це дозволить реалізувати задуми й добре відпочити. Зараз краще не починати нових справ.

Водолій

Ваш соціальний статус – досить міцний. У середу будьте гнучкішими при обговоренні ділових питань, вислухайте всі позиції. У п’ятницю уважно стежте за тим, що відбувається навколо вас, імовірні обман і маніпуляції.

Зараз ви – уразливі перед інфекціями. Зміцнюйте імунітет. Більше гуляйте, їжте овочі, фрукти, зелень. Уникайте місць великого скупчення народу. Якщо є вибір – пройтися пішки чи поїхати на транспорті – йдіть пішки.

Ймовірне значне пожвавлення у любовній сфері. Частіше виходьте з дому, на вас очікують цікаві зустрічі. Не дозволяйте іншим втручатися у ваше особисте життя.

Якщо ви не упустите нагоду і проявите себе, то зможете розраховувати на прибуткові проекти. Будьте уважними й не допускайте помилок при роботі з документами.

Риби

Будьте обережні. Навколо вас плетуться інтриги. У вівторок уникайте авантюр. Сприятлива творча діяльність, можлива поява нових ідей. В особистому житті імовірне розчарування. Зате потім на вас чекає нова романтична зустріч.

Головне для вас зараз – виконувати поради лікаря. Якщо щось не зрозуміли - не соромтеся уточнити.

Можлива відверта розмова з коханою людиною. Загострення пристрастей у сердечних справах очікується у середу-четвер, вірогідні сцени ревнощів з боку постійного партнера. П’ятниця і субота – вдалі для примирення.

Понеділок обіцяє підкинути фінансові надходження, швидше за все, у вигляді премії. Речі, придбані у четвер і суботу, прослужать довго. Починаючи з вівторка, плануйте витрати й відкладайте кошти.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers