rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Chevrolet Aveo став «жертвою» електрокарів

Chevrolet знімає з виробництва Aveo. Останній представник сімейства зійде з конвеєра у жовтні 2020 року.

Повідомлення про завершення виробництва Chevrolet Aveo, що продається на ринку США під ім’ям Sonic, розіслали дилерам марки ще місяць тому. Офіційно причиною відмови від моделі називають падіння попиту, але, на думку видання Automotive News, компанія звільняє виробничі площі для електричного сімейства Chevrolet Bolt.

Наразі завод Orion у штаті Мічиган виробляє Bolt тільки в кузові хетчбек, але після відставки Aveo/Sonic до нього приєднається компактний кросовер, відомий під кодовим позначенням Bolt EUV.

Очікується, що кросовер буде трохи більший, ніж хетчбек, й отримає багатше обладнання. Зокрема, новинку обладнають системою напівавтономного кермування SuperCruise від Cadillac. Серійне виробництво кросовера Chevrolet Bolt EUV планують почати влітку 2021 року, а хетчбек кардинально оновиться ще до кінця цього року.

Зазначимо, що падіння попиту, на яке скаржився виробник, триває. У 2019 продажі Chevrolet Aveo/Sonic склали 13 271 од., що на 32% менше, ніж у 2018 році. Падіння популярності моделі продовжилося і в цьому році. За перше півріччя компанія продала у США всього 6 452 автомобілів Sonic, що на 25% менше, ніж за аналогічний період 2019 року.

Маск анонсував революційний апгрейд автопілота Tesla

Hyundai доправив до Швейцарії перший десяток вантажівок на водні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers