rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Губернатор Іллінойсу занепокоєний з приводу збільшення рівня захворюваності на коронавірус
Title 
 Фото з ФБ-сторінки Дж. Р. Пріцкера

Губернатор Іллінойсу Дж. Р. Пріцкер закликає мешканців штату продовжувати дотримуватися його розпоряджень, зокрема, носити маски у публічних місцях.

У неділю Пріцкер у соціальних мережах наголосив на важливості дотримання вимог, які перелічені у його розпорядженнях. На його думку, вони – «ефективний інструмент» для боротьби з поширенням коронавірусу.

«Ми досі стурбовані тим, що кількість хворих збільшується, як і відсоток осіб із позитивною реакцією», – зазначив губернатор. «Тепер, як ніколи, ми повинні покладатися на те, що нам говорить наука. Носіння масок на обличчі – ефективний інструмент у боротьбі з COVID-19».

Загальний відсоток осіб із позитивною реакцією у штаті продовжує знижуватися і наразі становить 7,87% з початку пандемії. Незважаючи на це, відсоток осіб із позитивною реакцією останніми днями постійно збільшується, і станом на 13 липня становив 3,03%.

Наприкінці червня Іллінойс перейшов до четвертого етапу виходу з карантину. У результаті ресторани та бари відновили обслуговування у приміщеннях, дотримуючись вимог соціального дистанціювання.

Нагадаємо, в Іллінойсі, станом на 13 липня, з початку пандемії на коронавірус захворіли 154 799 мешканців штату, 7 193 померли. Усього було протестовано 2 012 994 осіб. 13 липня було виявлено 883 нових випадків захворювання, померли 6 осіб. 12 липня померло двадцять, 11 липня – 23, а 10 липня – 25 осіб.

Наразі незрозуміло, чи в офісі Пріцкера розглядають імовірність переходу до п’ятого етапу виходу з карантину.

Гaнгcтepизaція Демократичної партії

Метушня навколо президентських виборів набирає обертів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers