rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ За минулі вихідні у Чикаго – 13 загиблих від вогнепальної зброї та понад 50 поранених
Title 
 Фото з ФБ-сторінки
департаменту поліції Чикаго

У зв’язку із цим суперінтендант чиказької поліції David Brown звернувся із заявою до мешканців міста.

«Ми не можемо дозволити, щоб це стало нормою у цьому місті», – зазначив Brown. «Ми не можемо звикнути до того, аби слухати, що кожних вихідних у Чикаго розстрілюють дітей».

Раніше Brown заявив, що збільшення рівня злочинності спричинене поширенням наркотиків, відсутністю серйозних термінів ув’язнення для осіб, які здійснили насильницькі злочини та достроковим звільненням деяких обвинувачених.

«Ми повинні довше тримати осіб, які здійснили насильницькі злочини, у в’язниці», – заявив Brown минулого тижня. «Ми повинні оновити програму електронного моніторингу. Очевидно, вона – не ефективна».

На його думку, зменшити рівень насильства у Чикаго можна за допомогою комплексного підходу – використовуючи просвітницьку діяльність та інвестиції у соціальну сферу.

«Найкращий спосіб зменшити злочинність – це насамперед запобігти їй», – каже Brown.

Водночас мер Чикаго Лорі Лайтфут акцентувала на безпрецедентних обставинах, з якими стикаються поліція та міська влада. Йдеться про пандемію коронавірусу та протести, пов’язані зі смертю Джорджа Флойда.

Нагадаємо, протягом святкових вихідних на День Незалежності у Чикаго загинуло щонайменше 17 осіб, а 72 було поранено. 12 жертв були неповнолітніми. Двоє з них, за даними поліції, померли від отриманих травм.

У Чикаго вже спостерігалося збільшення кількості вбивств та вогнепальних поранень у першій частині року. У деяких містах насильство припинилося після запровадження карантину. Проте у Чикаго насильство із застосуванням вогнепальної зброї залишилося на попередньому рівні. «Ймовірно, через перестрілки бандитів», – зауважив Wesley Skogan, який вивчає злочинність в Інституті політичних досліджень Northwestern University.

Гaнгcтepизaція Демократичної партії

Метушня навколо президентських виборів набирає обертів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers