rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Перші удари по християнських символах

Дві статуї Діви Марії у США за одну ніч зазнали нападу. У Бостоні статую Богородиці просто підпалили, в Нью-Йорку інший монумент на її честь розмалювали написами. Про це повідомляє ФБ-блог USApoliticsOnline.

А в містечку Сан-Габріель у передмісті Лос-Анджелеса згорів (або був спалений) 250-річний католицький храм. Він був побудований ще місіонером Хуніперо Сeрра, пам’ятник якому в Сан-Франциско не так давно знищили активісти ВLМ.

Усього кілька тижнів тому прогресивна громадськість у США заговорила про знищення статуй Ісуса Христа. Мовляв, вони показують його «білим європейцем», а не галілеянином, і таким чином пропагують ідею «переваги білих».

І вже зараз в Америці можна спостерігати перші удари по християнських символах. Цього варто було очікувати: адже ліберальні погромники діють строго за методичкою своїх ідеологічних попередників – більшовиків і хунвeйбінів.

Днями у Польщі відбулися президентські вибори, і прихильники Анджея Дуди характерно називали його єдиною перепоною католицької цивілізації від хвилі неоязичництва. Остання приймає найрізноманітніші форми – аж до того, що кумири ВLМ на кшталт Джорджа Флoйда стають святими мучениками для екзальтованої ліберальної публіки.

Масована aтaкa на християнство викличе схожу реакцію і на майбутніх президентських виборах у США. Трамп за складом характеру – далеко не зразковий прихожанин, але для релігійних американців він перетвориться на останнього захисника християнської віри від неоязичницьких погромів.

За даними поліції, всього минулими вихідними від дій злочинців постраждали релігійні споруди у Каліфорнії, Нью-Йорку, Массачусетсі та Флориді. Поліція з’ясовує, чи до актів вандалізму причетні учасники руху проти расової дискримінації. Нагадаємо, раніше у Вашингтоні (округ Колумбія) протестувальники вже вдруге осквернили Єпископальну церкву Св. Іоанна. Акт вандалізму стався після проголошення нової т. зв. «автономної зони» у столиці США. А в Міннеаполісі протестувальники підпалили католицьку базиліку Святої Марії. Протестувальники також були вдерлися у собор святого Патріка у Нью-Йорку й обписали його нецензурними висловами, а також символікою руху Black Lives Matter.

Гaнгcтepизaція Демократичної партії

Метушня навколо президентських виборів набирає обертів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers