rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Медсестри лікарні Joliet оголосили страйк
Title 
 Фото з ФБ-сторінки
AMITA Health Saint Joseph Hospital Chicago

Понад 700 медсестер Health St. Joseph Medical Center Joliet вирішили страйкувати, оскільки лікарня та профспілка медсестер не змогли дійти спільної думки щодо умов контракту. Про це повідомляє Associated Press.

Страйк розпочався 4 липня, після того, коли компанія AMITA Health, власник 19 лікарень у штаті Іллінойс, заявила, що на час страйку в лікарні працюватимуть інші ліцензовані медсестри. У компанії також додали, що машини швидкої допомоги, якщо це буде необхідно, оминатимуть лікарню, а також буде скасовано невідкладні операції. У суботу речник AMITA Health повідомив Chicago Tribune, що до початку страйку «мінімальну кількість» пацієнтів було переміщено до AMITA Health Adventist Medical Center Hinsdale.

Illinois Nurses Association, профспілка медсестер, веде переговори з AMITA Health ще з лютого. Незважаючи на це, з 9 травня медсестри працюють без контракту.

У профспілці наполягають, що штатна кількість медсестер є занадто малою, щоб гарантувати їхню безпеку.

Натомість Tim Nelson, прес-секретар AMITA Health, у листі, який отримала Chicago Tribune, заявив, що учасники переговорів, представники лікарні, 3 липня передали профспілці власну пропозицію.

«Пандемія COVID-19 спричинила серйозні економічні наслідки для лікарень та систем охорони здоров’я на усій території США, і AMITA Health – не виняток», – зауважив Nelson. «Ми підтримували всіх наших партнерів багатьма способами під час усієї пандемії, зокрема продовжували здійснювати оплату праці та тимчасові виплати премій нашим найбільш постраждалим працівникам. Але, як і іншим системам охорони здоров’я, нам довелося приймати важкі рішення».

У Чикаго – криваві вихідні на День незалежності

Суд постановив, що Пріцкер не має права обмежувати діяльність мешканців штату

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers