rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Bentley відкликає кросовери Bentayga

Зовсім нещодавно компанія Bentley відзвітувала про випуск 20-тисячного кросовера Bentayga. Досягти такого результату британській марці вдалося через 50 місяців із моменту запуску серійного виробництва моделі у березні 2016 року. Понад чверть із цих кросоверів Bentley відкликає через дефект роз’єму паливоводу.

За інформацією Automotive News Europe, йдеться про 6000 автомобілів. З них 1892 були продані на ринку США і 783 – у Європі. Під відкликання потрапили кросовери Bentley Bentayga, випущені з січня 2018 року до березня 2020 року. За оцінками виробника, з них «проблемні» тільки 0,2%. Несправні деталі системи паливоводу надала угорська компанія Veritas Dunakiliti Kft.

Як зазначено у документах Національного управління безпеки руху на трасах (NHTSA) США, у кроссоверах Bentley Bentayga виявлена проблема з роз’ємом паливної магістралі у моторному відсіку, що може призвести до протікання пального та загоряння. Як повідомили у пресслужбі Bentley, наразі нещасні випадки або травми, пов’язані з цією проблемою, не зафіксовано.

Повідомляти дилерам і власникам про відкликання почнуть до 31 липня 2020 року. Браковану деталь безкоштовно замінять новим швидкороз’ємним з’єднувачем. Як стверджується, весь процес триватиме близько години.

Джерело: AVTOUA
(https://autonews.autoua.net)

Польські тюнери підготували Ford Ranger до бездоріжжя

Американські тюнери допрацювали пікап GMC Canyon

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers