rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Європейський Ford Focus став «м’яким» гібридом

Лінійка м’якогібридних моделей Ford поповнилася електрифікованою версією Focus. Гібридний силовий пристрій отримали трьохпедальні хетчбек, універсал і седан у всіх існуючих версіях. «Під капотом» у таких Focus розташована літрова бензинова «турботрійка» EcoBoost, доповнена 48-вольтним стартер-генератором із ремінним приводом (BISG). Електричний «додаток» допомагає ДВЗ при розгоні й накопичує енергію рекуперації у встановленому під сидінням переднього пасажира літій-іонному акумуляторі з повітряним охолодженням. Гібридний пристрій доступний потужністю 125 і 155 к. с. Піковий крутний момент збільшився всього на 20 Нм, але на старті, коли бензиновий двигун працює на низьких обертах, збільшення тяги може бути дворазовим. За даними Ford, у порівнянні з 1.5-літровим 150-сильним EcoBoost, новий двигун виявився не тільки потужнішим, але і на 17% економнішим.

Також у моторній гамі залишилися 1.0- та 1.5-літрові бензинові турбодвигуни та 1.5 і 2.0-літрові дизельні двигуни, які поєднуються з модернізованими 6-ступінчастою «механікою» і 8-ступінчастим «автоматом».

У салоні Ford Focus з’явилася 12.3-дюймова цифрова приладова панель, як у нового кросовера Kuga. Пізніше її доповнять технологією Ford Hazard Warning, що попереджає водія про ремонтні роботи, ДТП та інші перешкоди й події на маршруті.

У списку систем активної безпеки – адаптивний круїз-контроль із функцією Stop & Go, розпізнавання обмежувачів швидкості, центрування смуги руху, система автоматичного екстреного гальмування й асистент паркування.

Bentley відкликає кросовери Bentayga

Американські тюнери допрацювали пікап GMC Canyon

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers