rss
05/08/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Американські тюнери допрацювали пікап GMC Canyon

Тюнінг-ательє Specialty Vehicle Engineering (SVE) презентувало нову версію пікапа Syclone – Syclone V8. В основі новинки – серійний GMC Canyon з «полуторною» кабіною, коротким кузовом і 3.6-літровим бензиновим «атмосферником» V6, який тюнери замінили модернізованою 5.3-літровою V-подібною «вісімкою», що генерує 760 к. с. і 813 Нм крутного моменту.

Новий двигун виявився потужнішим за базовий майже на 300 к. с. «Вісімку» General Motors посилили сталевим колінвалом, кованими шатунами та поршнями. Також в агрегаті модернізовано головку блоку циліндрів, новий приводний нагнітач і допрацьовано системи подачі палива й охолодження. Також пікап отримав кастомну вихлопну систему з нержавіючої сталі. У парі з двигуном працює перекалібрований 8-ступінчастий «автомат» і постійний повний привід із роздавальною коробкою. Динамічні характеристики Syclone V8 не озвучують. У SVE його називають «найшвидшим у світі середньорозмірним пікапом, випущеним обмеженим тиражем».

Зовні SVE Syclone V8 відрізняється від базового GMC Canyon вентильованим капотом, 20-дюймовими легкосплавними колісними дисками з направленим малюнком, червоними гальмівними супортами, накладками на дверні пороги, кришкою вантажного відсіку та заниженою на 127 мм задньою підвіскою. Також «зарядженому» пікапу дісталися нестандартні амортизатори та кастомний стабілізатор поперечної стійкості.

Тираж SVE Syclone V8 обмежать до 50. Вартість пікапа не озвучується, хоча прийом замовлень вже оголошено. На доопрацювання діє гарантія три роки або 58 тисяч кілометрів. На всій території США, крім Каліфорнії, Syclone V8 можна буде експлуатувати на дорогах загального користування.

Bentley відкликає кросовери Bentayga

Європейський Ford Focus став «м’яким» гібридом

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers