rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

У вашому житті нарешті відбудуться зміни. Можливо, з’явитися можливість відкрити нову справу або познайомитися з людьми, які вплинуть на вашу долю. Якщо вам запропонують допомогу, не відмовляйтеся. У п’ятницю зменште навантаження до мінімуму; день – несприятливий для написання звітів. У понеділок, якщо вирішили щось зробити, дійте відразу. Цей день присвятіть здійсненню глобальних планів. У вівторок знайдете вихід із будь-якої ситуації.

Потурбуйтеся про своє обличчя. Ви можете стати привабливішими, якщо виберетеся у косметичний салон. Вибравши професіонала – довіртеся йому. Результати вас не розчарують.

У сердечних справах можливі труднощі, не приймайте поспішних рішень і не спалюйте за собою мости. Попросіть поради у близького друга.

Фінансові труднощі можна подолати, оформивши кредит під низький відсоток. Наприкінці тижня ймовірні фінансові надходження. Субота – сприятлива для великих покупок.

Телець

Вас можуть потішити або спантеличити постійні переїзди з місця на місце. Продемонструйте щирий інтерес до справ близьких. У середині тижня не порушуйте правила, тоді вас супроводжуватиме успіх. Четвер ви можете провести у клопотах. Вихідні проведіть на дачі. Друга половина тижня – сприятлива для того, щоб досягти свого у важливій суперечці.

У найближчі дні зверніть увагу на здоров’я шлунка та підшлункової залози. Якщо вам здається, що у вас щось не так, – зверніться до лікаря. Зробіть ще один крок на шляху до здорового раціону.

Тиждень – сповнений романтики та гострих відчуттів. У середу доведеться пристосовуватися до обставин, щоб досягти бажаного від коханої людини. Будьте терплячими й тактовними, тоді станете господарем становища.

Середина тижня – сприятлива для укладення договорів і підготовки бізнес-планів. Матеріальне становище – стабільне, але витрачайте зайвого.

Близнюки

Тиждень може бути дуже активним. Ви відчуєте радість життя. Будьте терплячими й ласкавими до найближчих людей. На роботі у середині тижня «вловіть» важливу ідею, яка розширить ваші можливості. П’ятниця може бути найсприятливішим днем для змін в особистому житті.

Ваше здоров’я може вимагати турботи. Приділіть собі достатньо часу. Не запускайте ситуацію, інакше вона може стати критичною.

Тиждень обіцяє душевну рівновагу. Будьте задоволені тим, що маєте. Насправді, у вас вже є все, що потрібно для щастя. Кохана людина приділить вам максимум свого часу.

Сприятливий у фінансовій сфері тиждень. На вас чекають несподівані надходження і цікаві ділові пропозиції. Часу вистачить і на особисте життя.

Рак

Перестаньте напружуватися і добре відпочиньте. Безкорисливе служіння близьким – справа благородна, але і тут потрібно робити перерви. Не зациклюйтеся на матеріальних благах, краще подумайте про душу.

Особливе значення матиме вміння розслаблятися. Повністю уникнути фізичного та психологічного напруження – досить складно. Більше гуляйте, займіться спортом, творчістю. Спробуйте запровадити у своє життя позитивний тайм-менеджмент.

Для тих, хто поки самотній: у вас може потрапити стріла Амура. Тим же, хто в парі, – ваші давні стосунки знову стануть романтичними. Вчіться цінувати своє щастя.

У понеділок є ймовірність фінансових надходжень. Схоже, у вас з’являться нові джерела прибутку. У четвер не сперечайтеся з колегами, працюйте у команді.

Лев

Тиждень – час зміцнення внутрішнього стрижня. Ви відчуєте якусь силу, яка дозволить братися за справи, в яких раніше почувалися невпевнено, бути товариськими. Ви можете отримати дуже важливу інформацію. У середу не приймайте відповідальні рішення. У неділю можете знайти відповідь на важливе питання.

Найвразливіший орган – коліна. Будьте уважнішими з фізичним навантаженням – якщо бігаєте, катаєтеся на роликах або їздите на велосипеді. Бережіться ударів, вивихів, відмовтеся від екстремальних занять. Уникайте натовпу.

Дозвольте собі закрутитися у вихорі любовних пригод, згадайте про старих друзів, а нові додадуть вашим відчуттям романтичного ореолу. Тільки не ставайте стороною любовного трикутника.

У фінансовій сфері головне – вчасно зробити правильний вибір. Це допоможе поліпшити фінансове становище. Не тягніть з остаточним рішенням.

Діва

Вас може зацікавити оригінальний проект або нова робота. Спершу з’ясуйте деталі. Можуть з’явитися неприємні новини. У середу непрості питання будуть вирішуватися легко. Знайдіть час для спілкування з друзями. Кінець тижня – вдалий для поїздок. Зараз себе треба всіляко рекламувати. У суботу в спілкуванні з близькими можна піти на компроміс.

Деякі ваші ідеї було б непогано обговорити з лікарем і тренером – якщо ви займаєтеся під керівництвом інструктора. Можливо, доведеться внести корективи, а від чогось відмовитися повністю.

Плітки й інтриги за спиною можуть бути навіть корисними, це додасть пікантності вашим стосункам. У середу можливе знайомство, яке може перерости у бурхливий роман. Четвер і субота – сприятливі для романтичних побачень.

Ваші фінансові можливості – обмежені, планувати великі покупки небажано. У п’ятницю може надійти важлива для справи інформація.

Терези

Тиждень – складний і напружений. Докладіть зусиль, щоб отримати бажане. Ймовірні нові корисні знайомства. Можлива допомога від впливових покровителів, але, перш ніж її прийняти, добре подумайте. Може, хтось сприяє тому, щоб ви почали дивитися на світ по-іншому. Це може додати гострих відчуттів.

У найближчі дні на вашому самопочутті будуть негативно позначатися проблеми зі сном. Може, вам заважають шум, світло, тривоги, занадто велика втома? Всі ці перешкоди можна усунути, використовуючи беруші та маски для сну; приймаючи розслаблюючу ванну або займаючись йогою.

Ви – неповторні, будете притягувати людей, опинятися у центрі уваги. Ви зможете дозволити собі розкіш вибирати і навіть вередувати.

Гроші будуть, але витрати на вас чекають немаленькі. Можна подумати про додатковий заробіток. Наприкінці тижня ймовірні фінансові надходження.

Скорпіон

Ви можете впоратися з найскладнішими завданнями. Обережно ставтеся до ділових пропозицій. У середу знизьте обсяг роботи, не забувайте про відпочинок і розваги. Ви відчуєте спокій і радість. Не приховуйте своїх почуттів від коханої людини і друзів. Ви будете просто чарівні.

Не займайтеся самолікуванням. Вам потрібен нагляд досвідченого фахівця. Імовірність ускладнень – досить велика. Найкращий вибір – традиційні схеми лікування. Спочатку поверніть собі хорошу форму, а вже потім експериментуйте.

Особисте життя буде насиченим і принесе задоволення. Частіше зустрічайтеся, телефонуйте й пишіть коханій людині. Ваші почуття – яскраві та взаємні.

Ваше фінансове становище – не таке вже й погане, якщо не смітити грошима. Ваш авторитет зростає, можна розраховувати на великі замовлення. У другій половині тижня можуть з’явитися несподівані доходи.

Стрілець

Вдалий тиждень для творчості та кар’єри. Ваша працездатність дивуватиме людей. Зосередженість та енергія принесуть прибуток. Особисті стосунки краще не з’ясовувати. Корисна для роботи інформація може надійти у четвер. Не діліться професійними таємницями зі сторонніми.

Будьте поблажливішими до самого себе. Піклуйтеся про свій організм і любіть його. Потіште себе чимось приємним – прийміть розслаблюючу ванну з сіллю або ароматною піною; з’їжте щось смачненьке; погуляйте у ботанічному саду. Корисними будуть вправи, які виконуються до приємної втоми.

У любовних стосунках оберіть тактику очікування. Інакше ваші вчинки можуть неправильно витлумачити, а ваш обранець може на вас образитися.

У понеділок можливі несподівані зміни на роботі. Ситуація сприяє появі нових ділових партнерів. Ймовірне поліпшення матеріального становища. Пора планувати відпустку.

Козеріг

Вам залишилося докласти для досягнення цілей небагато зусиль. Потрібен останній ривок і віра у себе. У середу можуть здійснювати навіть найсміливіші задуми. У п’ятницю знайдіть час для зустрічі з друзями. У вихідні ваша точка зору може змінитися, і нехай вас не бентежить, що хтось буде через це почуватися незручно.

Імовірні психологічні проблеми. Поговоріть із людиною, якій довіряєте. Можливо, так вам стане значно легше. Можна звернутися й до психолога.

Зберігайте душевну рівновагу й не ображайтеся через дрібниці. У четвер і п’ятницю можливі конфліктні ситуації з коханою людиною. Не панікуйте і не ревнуйте. Це – не катастрофа, а ваше загострене сприйняття. Незабаром все зміниться на краще.

На початку тижня ймовірні труднощі з бізнес-партнерами. У середу та четвер утримайтеся від серйозних фінансових операцій. У п’ятницю заздалегідь підготуйте звіт про свою роботу.

Водолій

Перша половина цього тижня буде вдалою. Вас мучитиме бажання бурхливої діяльності, але чи варто починати новий проект – велике питання. Найсприятливіші дні – четвер і субота. В особистому житті можливі конфлікти, зради й непорозуміння.

Корисні заняття плаванням, бігом, прогулянки на свіжому повітрі. Якщо хочеться чогось цікавішого – пошукайте секцію стрибків на батуті або скалодром.

У понеділок несподівана зустріч може збурити давно забуті почуття. У суботу може відбутися досить складна розмова, зате ви проясните ситуацію.

Ваші фінансові питання будуть вирішуватися тим успішніше, чим меншим буде коло посвячених. Не розголошуйте свої професійні таємниці.

Риби

Понеділок – вдалий для відряджень і початку далеких подорожей. Ідеї, які вас відвідуватимуть протягом тижня, відразу ж випробуйте на практиці. На роботі не лізьте в авантюри та інтриги. Логічно та коротко викладайте свої думки, інакше краще відкласти важливу розмову. У п’ятницю вдало пройдуть побачення і виходи у світ. Оригінальність мислення дозволить легко впоратися з проблемами.

Ви, швидше за все, будете перебувати у піднесеному настрої, і ваше самопочуття помітно покращиться. І далі тіште себе позитивними враженнями та приємними подарунками. Більше гуляйте. Із заняттями спортом будьте обережнішими, інтенсивні тренування – не рекомендовані.

Крім ваших принципів, існують ще й погляди на життя вашої коханої людини. На них теж треба зважати. Середа і неділя – сприятливі для побачень.

Фінансове становище – стабільне, однак не будьте марнотратними. Зараз – не час змінювати роботу.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers