rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Ваш оптимізм і вміння не піддаватися смутку стануть у нагоді не тільки вам, але й викличуть симпатію в інших. На початку тижня з’явиться можливість продемонструвати ваші таланти, виступити на публіці, підняти авторитет. Тиждень може подарувати здійснення планів. Може з’явитися можливість змінити роботу. У суботу вирушайте у подорож.

Схема, яку запропонував лікар, хороша, але не ідеальна. Якщо хочете прийти в форму якомога швидше – її можна скорегувати. Порадьтеся зі ще одним лікарем або кількома. Нічого різко не змінюйте. Нововведення вводьте поступово і відстежуйте, як вони впливають на ваш стан.

У любовних справах пристрасть може розгорітися не на жарт, хоча ваше нове захоплення може негативно позначитися на здоров’ї й професійних справах. Не кидайтеся у вир з головою.

У фінансовому плані тиждень – досить вдалий. На середу не плануйте серйозних покупок. У п’ятницю можуть надійти цікаві фінансові пропозиції.

Телець

У перші три дні тижня ймовірні різкі перепади настрою. Завершуйте розпочаті справи, інакше вони можуть повиснути мертвим вантажем. Не надто довіряйте порадам доброзичливців, покладайтеся на себе. Ближче до вихідних особливо уважним необхідно бути тим, хто вирушає в далеку поїздку. Більше часу проводьте з близькими.

Присвятіть час турботі про свої очі. Щодня робіть вправи для очей; регулярно кліпайте – це очищує й зволожує поверхню ока. Вчіться дивитися активно, емоційно, як дитина.

У своїх спробах допомогти друзям і близьким не забудьте про себе. У вас – непогані перспективи, варто лише приділити цьому питанню більше часу. Знайдіть час на побачення з коханою людиною.

На початку тижня дійте за наміченим планом. У четвер не потрапте на вудку імпульсивних бажань, ви швидко розчаруєтеся у своїх покупках.

Близнюки

Імовірний успіх у професійних справах, отримання додаткового прибутку. Особисте життя потішить Навіть у складних ситуаціях не впадайте у відчай, ви отримаєте те, про що мріяли.

У найближчі дні оберігайте свої легені від пилу та диму цигарок. Для хорошого самопочуття потрібне чисте повітря. Не беріться самі за прибирання – інакше надихається тим, чим вам дихати не можна.

На вас очікують пристрасні побачення. Ініціатива виходитиме від вашого обранця. Він дійсно закоханий у вас. Перешкоди, які були між вами, зникнуть самі собою.

У середу або четвер можливі фінансові надходження. Наприкінці тижня раптово може з’явитися додатковий заробіток.

Рак

У вас почалася смуга везіння. Вам вистачить сил для реалізації задуманого. Краще ще раз переконатися у надійності партнерів. У середу керівництво почує ваші пропозиції і схвалить їх. Четвер і п’ятниця можуть бути найважчими днями, які вимагають максимальної зосередженості. У вихідні можна буде розслабитися на природі.

Зараз ви – не в найкращій формі. Порадуйте своє тіло чимось приємним, розслаблюючим. Купіть нову постільну білизну з матеріалу, який подобається вам на дотик, або ортопедичну подушку. Небажано стригти волосся і лікувати зуби.

Кохана людина порадує вас турботою. Більше часу проводьте разом. Обговорюйте справи та будуйте плани на літній відпочинок. Все здійсниться!

Планується підйом у фінансовій сфері та просування на роботі. У середу можливі фінансові надходження. У суботу порадуйте себе покупками.

Лев

Намагайтеся бути м’якшими, особливо у стосунках із колегами та керівництвом. Вівторок – вдалий для початку нових важливих справ, вирішення проблем у сфері партнерських взаємин. У вашому житті настає новий етап, на роботі від вас буде потрібна повна віддача. Ближче до вихідних будуть вдалими поїздки.

У найближчі дні не обговорюйте з родичами і знайомими своє здоров’я. Якщо вам потрібна консультація – вирушайте у медичний центр.

Полум’я ваших почуттів відображатиметься у коханій людині, як у дзеркалі. Вона відповість взаємністю. Побачення можуть бути незабутніми.

Вам необхідно дати раду із фінансовою плутаниною, тоді ви зможете вийти на новий рівень. Будьте економними.

Діва

Тиждень обіцяє бути яскравим, якщо не за результатами діяльності, то за емоційним напруженням. Час відкинути обридлі справи і вирушити на пошуки нових вражень, особливо у вівторок і п’ятницю. У суботу небезпечно сваритися, потім буде вкрай важко помиритися.

Цього тижня ваш ворог – вода. Подбайте про те, щоб не намочити ноги, не спітніти і не застудитися згодом, не напитися розпаленим чогось крижаного. Каструлі з окропом теж варто побоюватися.

Ваші стосунки можуть змінитися – як у кращий бік, так і в гірший. Багато чого залежить від вашого бажання йти на компроміс. Не вихлюпуйте негативні емоції.

Фінансове становище стабілізується. Тиждень – вдалий для ділових переговорів, особливо у першій половині. Можливі великі замовлення та цікаві проекти. Сприятливий весь тиждень, крім середи.

Терези

При вмілому поєднанні оптимізму та гнучкості ви зможете досягти важливої мети. Працюйте, і ваш професійний успіх забезпечить гідне існування. На вас чекає успіх в інтелектуальній сфері діяльності. У п’ятницю уникайте конфліктів. У родині намагайтеся стримувати свої емоції, інакше імовірні скандали.

Якщо хочете надовго зберегти бадьорий настрій – більше рухайтеся. Гуляйте на свіжому повітрі, займайтеся йогою або танцями. Відмовтеся від усього зайвого у харчуванні. Можна придивитися до вегетаріанства, сироїдіння, очисного голодування.

Не зліться через дрібниці. Навіть якщо ваш обранець забув щось важливе, можливо, він зайнятий на роботі. Будьте турботливими. Знайдіть причину його поганого настрою і зробіть щось приємне.

У вівторок на вас можуть очікувати фінансові надходження. У четвер на роботі може виникнути плутанина. Не підведіть колег і партнерів. У неділю у вашому бюджеті може виникнути дірка.

Скорпіон

У вас з’явиться шанс продемонструвати всю глибину вашої особистості. Спробуйте не тільки говорити, але й прислухатися до співрозмовників. Сконцентрувавши увагу на найважливішому, ви зможете досягти успіху й отримати прибуток.

Ваша шкіра може виглядати чудово, якщо за нею правильно доглядати. Сходіть до косметолога й обговоріть з ним засоби, які ви використовуєте. Запишіться на чищення, потіште своє обличчя, шию, руки масками.

Спробуйте знайти внутрішню рівновагу, не дозволяйте загостритися внутрішньому конфлікту між розумом і почуттями. Зробіть те, що давно хотіли. Завершіть стосунки, які себе вичерпали, і будьте з тим, кого кохаєте.

На вас чекає прибуток. У середу ймовірні фінансові надходження. У вас буде можливість як зробити вигідні вкладення, так і витратити на відпочинок і подарунок коханій людині.

Стрілець

Щоб здійснити задумане, вам доведеться докласти зусиль і діяти впевнено. Амбіції змусять вас рухатися до нових вершин. У середу будуть вдалими поїздки, переговори й робота з юридичною документацією. П’ятниця буде сприятлива для завершення старих справ і нових проектів. Подорож у вихідні дні обіцяє казковий відпочинок.

Ви поставили собі діагноз – і готові призначити лікування. Це може завершитися не найкраще. Ви берете до уваги тільки один аспект проблеми, забуваючи про щось не настільки помітне. Перш ніж щось робити – порадьтеся з лікарем.

На початку тижня на особистому фронті буде затишшя. Використовуйте цей час, аби зрозуміти, що пішло не так. Це допоможе уникнути помилок у майбутньому. У вихідні ймовірне знайомство, яке налаштує вас на романтичний настрій.

Найперспективніші контракти можуть бути підписані на початку тижня. У середу і четвер не вплутуйтеся в авантюрні історії й утримайтеся від великих витрат. У вівторок можливі хороші бізнес-новини.

Козеріг

Тиждень сприяє розміреному веденню справ, повільному руху вперед у професійній сфері, зміцненню позицій. Нічого не змінюйте. Час дати раду з боргами й врегулювати взаємини з партнерами. Запасіться терпінням, будьте скромнішими у своїх вимогах. Стримуйте роздратування, і не сваріться із найближчими людьми.

Більше уваги приділіть фізичній формі. Щодня приділяйте 15-20 хвилин вправам на гнучкість. Крім основного комплексу, робіть розминку та заминку – щоб не отримати травму. Корисно плавати, висіти на турніку – це допоможе розправити спину. Пройдіть курс масажу.

Вівторок і четвер – вдалі для побачень. У понеділок і неділю можуть бути скандали, якщо почнете з’ясовувати стосунки з коханою людиною.

На вас може очікувати багатообіцяючий, з точки зору фінансів, тиждень. Перевіряйте всі угоди. У вівторок будуть вдалі необхідні покупки. У суботу або неділю, можливо, доведеться працювати.

Водолій

Багатообіцяючий і творчий тиждень. Якщо ви хочете знайти нову роботу і друзів, зараз – саме час. Ваші ідеї підтримають колеги та керівництво. Поїздки за місто плануйте на п’ятницю. У неділю імовірна неформальна зустріч, від неї залежатимуть багато найближчих подій у діловій сфері. У цей день успіх – практично гарантований.

Якомога більше відпочивайте, уникайте стресів. Відмовтеся від візитів; візьміть відпустку і проведіть її вдома, займаючись улюбленими речами. Якщо ви метеозалежні – стежте за артеріальним тиском.

Ви – привабливі та сповнені енергії. У вас є сили, щоб впоратися з проблемами самостійно. Не дозволяйте «доброзичливцям» втручатися у ваше особисте життя. Наприкінці тижня ймовірні любовні пригоди.

Гра на біржі, вкладення в недобудовану нерухомість та інші ризиковані фінансові операції – протипоказані. Щоденне сумлінне виконання своєї роботи – надійніший спосіб заробити.,

Риби

Цей тиждень пройде у спокійному темпі, якщо, звичайно, ви не будете поспішати й створювати собі зайві проблеми. Розраховуйте свої сили і не звалюйте на себе зайву роботу. Дотепність дозволить побачити ситуацію, що склалася, з іншого боку і знайти оригінальний спосіб її вирішення. Посміхайтеся і вірте у краще.

Приділіть особливу увагу гігієні. Якомога частіше мийте руки. У спортзалі, басейні або лазні не ходіть босоніж, після занять нанесіть на стопи протигрибковий засіб. Замість ванни приймайте душ – так буде безпечніше.

Схоже, вам потрібно щось змінювати, а не плисти за течією. Може, варто вирушити у подорож, яка дозволить зустріти свою долю?

Тиждень сприяє поліпшенню фінансового становища та великим придбанням. Чи не час змінити машину або розширити житлоплощу? Є шанс взяти автокредит або іпотеку на вигідних умовах.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers