rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Хетчбек Volkswagen ID.3 вийде на ринок із затримкою та недоробками

Компанія Volkswagen відклала постачання електричного хетчбека ID.3 до вересня 2020 року.

Спочатку вихід на ринок електричного хетчбека Volkswagen ID.3 був запланований на 17 червня. Незважаючи на проблеми з програмним забезпеченням, у компанії стверджували, що нічого не зміниться. Виправити ситуацію планували випуском оновлення, яке повинно було вийти до середини липня.

За новою інформацією, постачання електрокарів стартової серії First Edition почнуться у вересні, а от офіційна дата виходу на ринок – 17 червня – залишиться незмінною. Як уточнили у компанії, клієнти, які попередньо замовили автомобілі зі стартової серії, зможуть дооформити замовлення і вибрати доставку в вересні, але з не активованими функціями App Connect (це – інтеграція смартфона через MirrorLink, Android Auto, Apple CarPlay) і показниками дистанції на проекційному дисплеї. Функції активуватимуться тільки на початку 2021 року – після виходу оновлення софта. Відклавши доправлення до кінця 2020 року, можна отримати автомобіль у повністю готовому до експлуатації вигляді. Прийом замовлень на автомобілі не з першої серії почнеться у середині липня.

Власникам хетчбеків серії First Edition запропоновано членство у «клубі першопрохідців» 1st Mover Club, яке гарантує «різні переваги для клієнтів». Вони отримають можливість безпосередньо повідомляти представникам компанії про виникнення проблем. Volkswagen встановить пряму лінію зв’язку з «клубом першопрохідців» для обміну досвідом та оперативного реагування на запити клієнтів. Членів клубу, що взяли електрокар у лізинг, звільнять від оплати оренди протягом перших трьох місяців.

Джерело: AVTOUA
(https://autonews.autoua.net)

Український стартап Delfast презентував новий електробайк

Mercedes презентував «вуглецевий» Maybach

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers