rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Канада пом’якшила правила перетину кордону

Уряд Канади дозволив близьким родичам своїх громадян та постійних мешканців приїздити до країни, попри пов’язані з COVID-19 обмеження на перетин кордону.

Про це на пресконференції в Оттаві заявив міністр імміграції Канади Марко Мендічіно, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я радий оголосити про запровадження винятку з чинних обмежень на пересування, що дозволить близьким родичам громадян Канади та постійних мешканців в’їжджати до країни», – зазначив Мендічіно.

За його словами, для охочих потрапити до Канади встановлено низку вимог: «По-перше, близькими родичами вважатимуться чоловіки й дружини, зокрема, цивільні, неповнолітні діти, а також батьки й законні опікуни. По-друге, близькі родичі повинні мати намір перебувати в Канаді щонайменше 15 днів. По-третє, усі інші процедури охорони громадського здоров’я, зокрема, опитування на кордоні, будуть виконуватися».

Міністр звернув особливу увагу на вимогу до усіх приїжджих ізолюватися на 14 днів.

«Скажу прямо: виняток для близьких родичів не означає, що кордон відкривається для подорожей вихідного дня або для тих, хто лише хоче відвідати приватне чи соціальне зібрання. Люди, які приїздять з-за кордону, все одно повинні мати чинну візу або електронний дозвіл на в’їзд. Метою цього кроку не є надання можливості приїздити та залишати Канаду коли завгодно – натомість ми прагнемо допомогти канадським родинам об’єднатися у ці безпрецедентні часи», – підсумував Мендічіно.

Як повідомлялося, у березні Канада закрила свої кордони для більшості іноземців, зокрема, родичів громадян і постійних мешканців. Хоча «важливі подорожі» не припинялися, охочих потрапити до Канади з метою туризму чи інших розваг до країни не впускають.

В Австрії скасували носіння масок у магазинах, ресторанах та готелях

Привид комунізму знову крокує планетою, або Про різницю між Леніним і Ді Капріо

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers