rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Мешканцям кількох округів Іллінойсу пропонують знижки на встановлення сонячних батарей

Програма Solarize Chicagoland стартувала для мешканців округу Cook. Минулого року організаторам вдалося залучити до участі у програмі понад 120 власників нерухомості, які зобов’язалися встановити сонячні фотоелектричні системи.

Вже другий рік поспіль округ Cook – співавтор програми Solarize Chicagoland. Мета програми – зробити сонячну енергію доступнішою для мешканців в округах Cook, Will, DuPage і Kane. Округ Cook співпрацює з Citizens Utility Board і Midwest Renewable Energy Association.

Solarize Chicagoland пропонує мешканцям отримати знижки на сонячні фотоелектричні системи за рахунок оптових закупівель. Чим більше людей вирішать встановити сонячні батареї, тим нижчою буде ціна. Якщо учасники разом досягнуть потужності 50 кВт, кожен отримає додаткове зниження ціни на сонячні батареї. Додаткове зниження цін відбувається і на 150, 250 і 500 кВт.

«Чим більше мешканців округу Cook знають про переваги сонячної енергії, тим більше шансів користуватися нею», – вважає Deborah Stone, директор департаменту з питань охорони навколишнього середовища та сталого розвитку округу Cook. «Це – виграш для їхніх гаманців і нашого навколишнього середовища».

У 2019 році завдяки участі у програмі вдалося встановити сонячні батареї загальною потужністю майже 1000 кВт у понад 120 об’єктах у районі Чикаго. Минулого року 69 мешканців округу Cook, взявши участь у програмі, встановили сонячні батареї із загальною потужністю близько 422 кВт. Разом ці мешканці заощадять приблизно $98 300, які вони мали б сплатити за рахунки за електроенергію, протягом першого року користування сонячними батареями.

Спроби розібратися із безліччю пропозицій на ринку сонячної енергії можуть налякати. Щоб допомогти подолати ці бар’єри, організатори програми безпосередньо навчатимуть мешканців і проведуть влітку 25 безкоштовних вебінарів на тему «Години сонячної енергетики» (Solar Power Hours). Мешканці, зокрема, дізнаються про основи сонячної енергетики, тенденції на ринку, фінансові показники, як брати участь у Solarize Chicagoland, а також, чи можна ставити на будинку сонячні батареї. Перший вебінар для мешканців округу Cook заплановано на 17 червня, о 12 год.

Зацікавлених мешканців просять заздалегідь зареєструватися.

Щоб отримати додаткову інформацію про Solarize Chicagoland та ознайомитися з повним графіком роботи Solar Power Hour, відвідайте www.SolarizeChicagoland.com.

Citizens Utility Board презентує інтереси споживачів комунальних послуг та малого бізнесу. Завдяки їй споживачам вдалося заощадити понад $20 млрд, насамперед через блокування підвищення тарифів, забезпечення повернення коштів та боротьбу за чисту недорогу енергію. Щоб дізнатися більше, зателефонуйте на гарячу лінію CUB за номером 1-800-669-5556 або відвідайте www.citizensutilityboard.org.

Midwest Renewable Energy Associa­tion – некомерційна організація, місією якої є сприяння поширення відновлюваної енергії шляхом просвітництва. Щоб отримати додаткову інформацію, зателефонуйте за номером 715-592-6595 або відвідайте www.midwestrenew.org.

У Чикаго вандали пошкодили пам’ятники Христофору Колумбу та Джорджу Вашингтону

Губернатор Іллінойсу підписав бюджет, який суттєво залежатиме від федеральної допомоги

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers