rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Далекобійники відмовляються доправляти вантажі у міста, доведені демократами до хаосу

Протягом останніх двох місяців під час пандемії кopoновірусу далекобійники, без затримки, розвозили продукти та інші товари усією країною. Згідно з опублікованим звітом, сьогодні 77% водіїв кажуть, що будуть відмовлятися від доправлення вантажів у міста з розформованими поліцейськими управліннями.

Ось що кажуть водії.

«... Якщо трапляється якийсь інцидент, і у вас немає виходу, окрім як взяти справу в свої руки і захистити себе та свій вантаж, то тоді ви ризикуєте бути залученими до відповідальності за самозахист».

«Це – не той випадок, коли потрібно діяти безстрашно і думати, що ти виглядаєш, як дурень, якщо говориш «ні». Швидше, навпаки, ти будеш повним дурнем, якщо поїдеш у «гарячу точку» і наражатимеш своє життя на небезпеку».

«Я не буду доправляти вантаж у район, де прибрали поліцейський відділок. Моє життя має значення, і я роблю все це для своєї сім’ї. Ми вже у багатьох містах стикаємося з тим, що нас ненавидять за те, що припаркувалися, навіть якщо ми просто зупинилися поїсти або сходити в туалет».

«Це – просто. Ми можемо бути незадоволені тим, що відбувається, але закони та порядок – необхідні». «Для моєї власної безпеки та безпеки вантажів моїх клієнтів, я вже повідомив своєму диспетчеру, що відмовлюся від усіх доправлень у міста, які розформували свої поліцейські управління».

У звіті немає такої інформації, але я впевнений, що багато далекобійників – це суперпатріотичні люди, які підтримують наших поліцейських.

Ніколи не можна забувати про безпеку. Водії вантажівок, як ми бачили під час заворушень у Лос-Анджелесі в 1992 році, вкрай вразливі до вуличних нападів у місті, де немає закону.

Хто наступний?

А як щодо того, аби, наприклад, перестати платити за кабельне телебачення, адже вони більше дбають про те, щоб догодити Black Lives Matter, ніж клієнтам, які платять щомісячну плату?

Ми – не безсилі тут. У нас є гаманці, і ми повинні їх використовувати, щоб показати, чого ми хочемо, а не задовольнятися тим, що вони вирішать нам надати.

Автор: Silvio Canto, Jr.

Переклад статті «Truckers refuse to deliver to Democrat chaos cities» (https://www.americanthinker.com/blog/2020/06/truckers_refuse_to_deliver_to_democrat_chaos_cities.html)

У Чикаго вандали пошкодили пам’ятники Христофору Колумбу та Джорджу Вашингтону

Губернатор Іллінойсу підписав бюджет, який суттєво залежатиме від федеральної допомоги

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers