rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Найбільші ярмарки в Іллінойсі цього року не відбудуться

У зв’язку із пандемією коронавірусу проведення двох найбільших щорічних ярмарків Іллінойсу – Illinois і Du Quoin State Fairs – вирішили скасувати. Ярмарки, відповідно, мали відбутися у Springfield і Du Quoin.

«Illinois і Du Quoin State Fairs були одними з моїх улюблених можливостей вшанувати наші сільські громади та жителів, які роблять Іллінойс настільки винятковим», – заявив губернатор Дж. Пріцкер. «Але саме тому, що ярмарки – це такий скарб для стількох тисяч людей, мій офіс, як і наші сусідні штати Середнього Заходу, повинні прийняти важке рішення про скасування ярмарків у 2020 році з огляду на ризик, який створює COVID-19».

Водночас департамент сільського господарства штату у вересні влаштує в Springfield віртуальну виставку, присвячену тваринництву.

Минулого року організатори заявили, що Illinois State Fair встановив рекорди за кількістю учасників та майже рекордною кількістю відвідувачів.

«Ми, очевидно, розчаровані, що нам не вдасться провести Illinois State Fair у 2020 році», – заявив Kevin Gordon, менеджер Illinois State Fair. «Наш персонал наполегливо працював над тим, аби досягнути тих показників, які були минулого року. Ми відчуваємо, що нам це було до снаги. Кажучи це, ми також розуміємо, що це – безпрецедентна подія. У нас є фантастичні продавці, ярмарки, партнери та експоненти, яких ми цього року не побачимо на майданчиках ярмарку».

Illinois State Fair не проводився із 1942 до 1945 року через Другу світову війну, оскільки його приміщення використовували для потреб військово-повітряних сил США. Du Quoin State Fair було скасовано вперше з 1986 року.

Нагадаємо, через пандемію COVID-19 було скасовано і проведення Lollapalooza та Taste of Chicago.

У Чикаго вандали пошкодили пам’ятники Христофору Колумбу та Джорджу Вашингтону

Губернатор Іллінойсу підписав бюджет, який суттєво залежатиме від федеральної допомоги

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers