rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Тиждень буде вдалим, але надмірно розслаблятися не варто. Люди будуть підтримувати, друзі складуть компанію. Не будьте пасивними – активність принесе справжній успіх. Занурення у роботу стане чудовим рецептом від поганого настрою.

Ви зараз – не у кращій формі. Щодня гуляйте, вам необхідні сонце, свіже повітря, рух. Спати лягайте не пізніше одинадцятої вечора – справи краще зробити вранці. Потіште себе приємним подарунком – це важлива частина «лікування».

Єдиною проблемою у вашому особистому житті може стати чужа заздрість. Ви можете почути про себе перекручену й неприємну інформацію. Ніщо не має змусити вас перестати цінувати себе та свого обранця.

Понеділок може піднести приємну несподіванку, незаплановані кошти будуть вельми доречними. Витратьте їх на себе. Хоча б частину суми відкладіть.

Телець

Вам згодяться розсудливість і стриманість. Вони зможуть пом’якшити вашу імпульсивність. Результат ситуації, що створилася на роботі, залежатиме від вас. У першій половині тижня – сприятливі поїздки, ділові візити та походи у гості. У п’ятницю вас можуть випробовувати на міцність, а в суботу викличуть на відверту розмову.

Якщо нічого не робити – ваше здоров’я буде погіршуватися. Дотримуйтеся простих, добре відомих вам правил. Почніть із чого завгодно, але, головне, перестаньте чекати біля моря погоди.

Намагайтеся не бути занадто вимогливими до коханої людини. А якщо ви – самотні, відкиньте сумніви, частіше посміхайтеся і сміливо призначайте побачення. Цікаві зустрічі принесуть емоційний підйом.

У першій половині тижня витрати переважатимуть над надходженнями. Не захоплюйтеся кредитними картами. Четвер принесе хороші перспективи для додаткового заробітку.

Близнюки

Ви зараз можете здійснити найсміливіші мрії. Більше впевненості у собі! Використовуючи шарм і дипломатичні здібності, ви можете досягти мети й отримати прибуток. У розпалі – запаморочливий роман, який принесе позитивні зміни у житті. Ваші бажання здійсняться.

Запорука вашого здоров’я – спокійна реакція на те, що відбувається. Якщо дозволите емоціям вирувати – почуватимете себе не найкраще. Імовірні головний біль, проблеми з серцем, травною системою, різноманітні психосоматичні прояви. Налаштуйте себе на те, що все йде так, як треба. Зірки вбережуть вас від серйозних неприємностей.

Особливе значення матимуть відверті розмови та ніжні зізнання. Ви зумієте отримати все, чого забажаєте, від коханої людини. Вона – зачарована вами.

Можете розраховувати на цікаву роботу та додатковий прибуток. Зараз – успішний період.

Рак

Тиждень обіцяє багато хорошого, однак позитивне треба вміти помітити. Будьте ініціативними у професійних справах. У четвер бути напоготові. Можливо, надійде пропозиція нової роботи, дуже перспективної. В особистому житті – все добре.

Не поспішайте з прийняттям важливих рішень щодо здоров’я. Якщо ситуація не критична – у вас є час на пошук інформації. Проконсультуйтеся з хорошим фахівцем. Поговоріть зі своїм лікарем – порівняйте дві точки зору.

На початку тижня ревнощі можуть перевірити на міцність ваші почуття, не поспішайте зі швидкими висновками. Вже в п’ятницю все зміниться на краще.

У понеділок або вівторок можливі фінансові надходження. У п’ятницю постарайтеся все продумати, перш ніж говорити, вірогідні непорозуміння у взаєминах із бізнес-партнерами.

Лев

Зайва розсудливість робить вас дуже обережними, а це заважає чимось захопитися. Будьте готові взяти участь у вирішенні чужих проблем. Настає сприятливий час для самовдосконалення. Наприкінці тижня зменште роботу до розумного мінімуму і не починайте нічого нового.

Ідеальний тиждень для тих, хто хоче змінити своє харчування і прийняти рішення на користь здорової їжі. Не починайте занадто різко; уникайте стресу – інакше ваш організм почне чинити опір нововведенням. Проконсультуйтеся з дієтологом або лікарем, якому ви довіряєте.

У найближчі дні ви можете стати об’єктом посиленої уваги з боку протилежної статі. Користуйтеся цією можливістю, ви зможете пізнати незнане досі щастя.

Ні падінь, ні особливих злетів у кар’єрі не намічається. Все, що придбаєте цього тижня, з чималою часткою ймовірності ляже мертвим вантажем. У п’ятницю новий діловий партнер може захопити вас своїми ідеями.

Діва

Можливі корисні зустрічі зі старими бізнес-партнерами та друзями. На роботу, швидше за все, ви будете приходити у чудовому настрої. Середина тижня буде заповнена приємними клопотами. Від вашого емоційного стану залежатиме настрій близьких. Вихідні проведіть за містом.

Ваше самопочуття може бути чудовим – якщо ви не будете піддаватися смутку. Частіше посміхайтеся. Уникайте перевтоми – зараз ви можете трохи знизити робочий темп.

З’ясовування стосунків у вашій парі ні до чого не призведе, тільки ускладнить ситуацію. Час допоможе розплутати цей клубок, наберіться терпіння. Для гармонізації ваших стосунків підійдуть вихідні.

Матеріальне становище – стабільне. На роботі ймовірні позитивні зміни. У суботу покупки можуть бути вдалими.

Терези

На ваш світогляд може серйозно вплинути фінансовий аспект. Вівторок – вдалий для початку нового проекту. У п’ятницю не намагайтеся обійняти неосяжне. Бажання переробити одночасно велику кількість справ може призвести до нервових зривів. Субота – вдала для спілкування з друзями.

Можливо, багато хто зараз втомлений – навіть якщо наразі не відчуває цього. Тиждень присвятіть відновленню рівня енергії – поки не почалися серйозні проблеми зі здоров’ям. Важливі правильне харчування, якісний сон, помірні фізичні навантаження. Вивчіть інформацію про енергетичні практики і виберіть ту, котра вам найбільше сподобається.

Примхи і часта зміна вашого настрою можуть обернутися проблемами у стосунках із коханою людиною. Намагайтеся створювати менше конфліктних ситуацій.

Фінансове становище – нестабільне, якомога жорсткіше контролюйте свої витрати. У четвер можна розраховувати на премію. У п’ятницю може надійти досить приваблива пропозиція.

Скорпіон

Хороший настрій дозволить швидко вирішити складні професійні питання. Фортуна буде особливо прихильною до юристів і правозахисників. Чекайте на солідний прибуток. Ваш авторитет ростиме. Вихідні проведіть із коханою людиною.

Займаєтесь спортом? Продовжуйте у тому ж напрямку. Тим же, хто спорт бачить тільки по телевізору, не варто змінювати зараз нічого. Зачекайте до наступного тижня.

Вдалий час для рішучих кроків на особистому фронті. Не ховайте від коханої людини свої почуття. Настає романтична пора у ваших стосунках, тільки не вимагайте неможливого.

Для вас будуть важливі партнерські взаємини, які обіцяють солідний прибуток. Ваш авторитет зростає, у вас з’являться цікаві проекти й багаті замовники.

Стрілець

Не зупиняйтеся на досягнутому. Якщо ви будете надто дбати про миттєве благополуччя, то можете принести у жертву реалізацію перспективних планів. Прислухайтеся до порад родичів. У четвер не вступайте у суперечки з керівництвом. У п’ятницю від ваших взаємин із колегами залежатиме багато чого.

Зменште споживання тваринного білка, зокрема – м’яса, риби та яєць. Або замініть продукти тваринного походження на боби, гриби, горіхи. Пийте трав’яні чаї – вони підтримають ваші сили.

Ви будете схильні радше роздавати обіцянки, ніж їх виконувати. Намагайтеся стримувати цей порив, інакше ваш обранець перестане вам вірити.

Ваші фінансові ресурси незабаром поповняться. Готуючи фундамент для нової справи, продумайте все до дрібниць. У другій половині тижня ймовірні цікаві ділові пропозиції. Найкращі дні для переговорів, іспитів і нарад – четвер та вівторок.

Козеріг

Справи, схоже, налагоджуються. Приймайте пропозиції колег і друзів, це зможе змінити ваше життя. Можливо, вам потрібно зробити вибір. У четвер стримуйте емоції і не давайте волю гніву. У п’ятницю не вплутайтеся в сумнівні історії. Субота – вдала для поїздок.

Не перевантажуйте себе зайвими турботами, максимально звільніть свій час. Енергії у вас достатньо для повсякденного життя, але не більше. Вивчіть енергетичні практики – можливо, знайдете варіанти заповнення браку сил.

Середа та п’ятниця – сприятливі для романтичних зустрічей. Поставтеся до почуттів коханої людини серйозно, не давайте приводів для ревнощів.

У фінансовій сфері не намічається ні великих проблем, ні значних успіхів. Банківські питання зможете вирішити онлайн.

Водолій

Тиждень обіцяє бути активним і напруженим. Якщо скористаєтеся обставинами, буде шанс багато чого досягти. Вам згодяться дипломатичність і вміння аналізувати вчинки інших. Будьте наполегливими, захищаючи свої інтереси, особливо в середу. Робоча атмосфера обіцяє бути спокійною. Ви легко наведете лад у паперах. Не звалюйте на свої плечі зайвий вантаж.

Ситуація зі здоров’ям буде не ідеальною – але серйозних приводів для паніки не виникне. При появі несприятливих симптомів зверніться до лікаря. Близькі вас підтримають – обов’язково подякуйте їм.

Вівторок буде сприятливим для романтичної зустрічі, почнуть збуватися ваші заповітні мрії. У п’ятницю наведіть лад у своїх думках і побудьте на самоті. У вихідні ваша уявна образа може стати справжньою.

У середу будуть конструктивними ділові зустрічі, можлива вдала угода. У понеділок і вівторок може з’явитися додатковий заробіток.

Риби

На перший план можуть вийти особисті справи. Питання, пов’язані зі сім’єю, можуть опанувати всі ваші думки. Можливо, буде багато складнощів під час прийняття рішень. Не наполягайте на своєму, почуйте інших. У діловій сфері сприятливі нові довгострокові проекти. Розширення кола знайомств принесе нові можливості, але й більше проблем. У вас є шанс захопити людей своїми ідеями.

Ваше лікування може бути успішним, якщо ви підготувалися до оздоровчих заходів. Пройдіть повну діагностику стану здоров’я – є шанс, що, крім основного захворювання, буде виявлено і побічні. Одночасна робота над усім комплексом проблем дасть чудові результати.

Яскраві вогні світу розваг можуть бути значно цікавіші, ніж м’яке домашнє вогнище. Вас важко буде втримати вдома, краще підкоритися бажанню вийти у світ і знайти нове кохання.

Фінанси – обмежені. У другій половині тижня становище змінитися на краще. Вдалий тиждень для приведення у порядок документації, складання звітів і підведення підсумків. Субота – сповнена витрат і зваб, краще обходити їх десятою дорогою.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers