rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Британці допрацювали новий Land Rover De-fender

Британські тюнери Kahn і Chelsea Truck Company, відомі своїм доопрацюванням автомобілів Land Rover, презентували перший пакет для Defender нового покоління.

Проект під назвою Land Rover Defender 110 Chelsea Truck Launch Edition передбачає тільки невеликі зовнішні зміни: чорний декор екстер’єру, тоновані вікна і 22-дюймові ковані колісні диски. У салоні – стьобана і перфорована шкіра, аудіосистема Meridian, сидіння з підігрівом і електрорегулюванням. Також у комплект увійшов розсувний панорамний дах. Вартість Land Rover Defender від Chelsea Truck Company становить 78 тисяч євро; ціни на Defender 110 заводської збірки у США стартують від 44 тисяч євро, без урахування вартості доправлення (трохи більше, ніж 900 євро).

На ринку США позашляховик Land Rover Defender 110 доступний із двома двигунами: 2.0-літровим чотирициліндровим із турбонаддувом (300 к. с.) або 3.0-літровою «шісткою» (400 к. с.), що працює за схемою «м’якого» гібриду. В Європі новий Defender також доступний із дизельними двигунами.

За чутками, Land Rover працює над версією з двигуном V8. Імовірно, Defender обладнають 5.0-літровою «турбовісімкою», яку використовують інші моделі марки.

Volvo найняла колишніх дизайнерів Daimler і Facebook

Генеральний директор Porsche очолить Volkswagen

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers