rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Генеральний директор Porsche очолить Volkswagen

У керівництві Volkswagen очікуються серйозні зміни.

Чинний глава Volkswagen Герберт Дісс поступиться своїм місцем Оліверу Блюму, виконавчому директорові Porsche. При цьому Дісс і далі продовжуватиме виконувати обов’язки голови ради директорів Volkswagen Group. Місце Блюма у Porsche посяде чинний глава Škoda Бернхард Майєр. Про це повідомив Auto Motor und Sport (AMS).

За інформацією ресурсу, Олівер Блюм повинен допомогти Volkswagen впоратися з проблемами, що виникли навколо ID.3 і Golf восьмого покоління. Йдеться про збої у програмному забезпеченні обох моделей. Як повідомлялося раніше, проблеми з ПО електричного хетчбека Volkswagen ID.3 були виявлені у лютому цього року, через кілька місяців після старту серійного виробництва. На їхнє усунення кинули понад 10 тисяч фахівців. У зв’язку з цим з’явилися чутки, що компанія може відкласти постачання хетчбека на ринок, які за планом повинні розпочатися цього літа.

Постачання нового Golf компанії довелося зупинити через проблему із системою екстреного виклику (eCall), яка стає спільною для всіх автомобілів концерну, побудованих на платформі MQB Evo. Вирішити проблему планують шляхом оновлення ПЗ до середини липня. До того часу всі зібрані Golf будуть зберігатися на складах. Така ж ситуація склалася і зі Škoda Octavia.

За інформацією AMS, кадрові зміни можуть зачепити і директора Volkswagen із маркетингу Йохена Сенгпіля. Він може втратити своє місце у компанії через расистську рекламу Golf 8, яка була опублікована в соціальних мережах. Відео було видалено, а Volkswagen довелося просити вибачення. У Volkswagen Group інформацію про зміни в керівництві концерну не коментують.

Volvo найняла колишніх дизайнерів Daimler і Facebook

У мотоциклістів з’явився цифровий «ангел-охоронець»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers