rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Четверо гравців «Динамо» – під загрозою дискваліфікації
Title 
 Фото: Укрінформ

Найближчої суботи, 13 червня, київське «Динамо» зустрінеться на «Славутич-Арені» у Запоріжжі із луганською «Зорею» у 26-му турі футбольної Прем’єр-ліги України.

У виїзному поєдинку отримає право зіграти захисник «біло-синіх» Денис Попов, який відбув одноматчеву дискваліфікацію у минулій зустрічі з «Олександрією», повідомляє пресслужба ФК «Динамо» (Київ).

Напередодні запорізького протистояння під загрозою дискваліфікації у динамівців Микита Бурда, Беньямін Вербич, Назарій Русин та Артем Шабанов (у всіх – 3 попередження, можлива дискваліфікація на один матч у разі отримання наступної жовтої картки).

Однозначно не зіграє у киян Артем Бєсєдін, який продовжує відбувати річну дискваліфікацію.

«Зорі» не допоможе Богдан Лєднєв (отримав восьме попередження у сезоні в минулому матчі з «Колосом»). Під загрозою дискваліфікації – Йоель Абу Ханна, Віталій Вернидуб (мають 7 попереджень, можлива дискваліфікація на один матч), Владислав Кабаєв, Владислав Кочергін (3 попередження, можлива дискваліфікація на один матч).

У наступному турі після зустрічі з «Зорею» динамівці приймуть на своєму полі ковалівський «Колос» (22 червня). Водночас «Зоря» у гостях зіграє з чернігівською «Десною».

Наразі «Зоря» займає другий рядок у турнірній таблиці, маючи однакову кількість очок (49) із «Динамо». Лідирує донецький «Шахтар», в активі якого 65 очок.

Фото: Укрінформ

 

«Динамо» – «Олександрія»: матч року для Михайличенка

«Карпати» планують повернутися до матчів УПЛ 20 червня

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers