rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ «Інгулець» погрожує скандалом, якщо сезон у Першій лізі не дограють

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк розповів телеканалу «Футбол», що наполягатиме на відновленні сезону в Першій лізі.

«Ми – за те, щоб дограти повністю чемпіонат і за спортивним принципом довести, хто гідний. Підводних течій – дуже багато, я не хотів би поки про це все говорити. Другий момент, що ми будемо боротися до кінця і підемо в Лозанну. Однозначно ми будемо боротися до кінця, а потім вже люди дізнаються всі ці підводні течії. Відеозаписи, аудіозаписи, всі моменти переговорного процесу – все піде в інтернет.

На конференцію я спробую поїхати сам. Якщо не вийде, то у будь-якому випадку буде представник. Імовірність моєї присутності – 99,9%», – сказав Поворознюк.

Нагадаємо, виконком УАФ не затвердив відновлення сезону в Першій лізі. 11 червня на НСК «Олімпійський» відбудеться позачергова конференція ПФЛ за участю керівництва УАФ, на якій приймуть остаточне рішення про долю сезону в Першій лізі.

У Першій лізі наразі йдуть попереду «Рух», «Минай» і «Волинь». Якщо приймуть рішення про дострокове завершення сезону, то ці три команди піднімуться в УПЛ.

«Динамо» – «Олександрія»: матч року для Михайличенка

«Карпати» планують повернутися до матчів УПЛ 20 червня

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers