rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Більшість померлих від коронавірусу в Іллінойсі жили у закладах довготривалого догляду

Загалом у таких закладах від COVID-19 померли 53% від усіх хворих у штаті. Про це повідомив губернатор Дж. Р. Пріцкер.

За даними департаменту охорони здоров’я штату Іллінойс, 3124 летальних випадків, пов’язаних із коронавірусом, було зареєстровано у державних закладах із надання довготривалого догляду. Нагадаємо, всього у штаті від небезпечного вірусу померли 5 924 особи.

Пріцкер визнав, що боротьба з коронавірусом у таких закладах – це «величезний виклик» для Іллінойсу та решти штатів США.

«Справа – у тому, що розпорядження про перебування вдома було розроблене також для того, щоб врятувати (життя – ред.) та зберегти здоров’я решти населення», – зауважив він.

Губернатор згадав про заходи, які було вжито, щоб запобігти поширенню коронавірусу у штаті. Йдеться, зокрема, про медичні огляди тих, хто потрапив у заклади із надання довготривалого догляду. Такі огляди проводяться, щоб допомогти Іллінойсу зменшити кількість нових хворих на коронавірус.

Станом на понеділок, у закладах із надання довготривалого догляду було зареєстровано 18 840 випадків захворювань на COVID-19. Це – приблизно 14,7% від загальної кількості хворих у штаті, що становить 128 415 осіб.

Нагадаємо, до закладів із надання довготривалого догляду належать будинки для людей похилого віку, реабілітаційні заклади, психіатричні лікарні та лікарні з догляду за хронічними хворими.

Фундації Українського Вільного Університету – 45 років. Нотатки у переддень 100-річчя Українського Вільного Університету

У Чикаго відкрили деякі парки та бібліотеки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers