rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Наприкінці червня в Іллінойсі може розпочатися 4 етап виходу з карантину

Наразі у штаті триває третій етап. Раніше губернатор Дж. Р. Пріцкер заявив, що аби розпочати 4 етап, штату доведеться чекати 28 днів від початку третього етапу.

«Так само, як розпочався 28-денний період відстеження (показників – ред.) після того, коли 29 травня ми перейшли від другого етапу до третього, регіони, які відповідають показникам, зможуть перейти до 4 етапу, можливо, вже в п’ятницю, 26 червня», – заявив Пріцкер.

«Це – найбільш ранній можливий термін. Усі ми уважно спостерігатимемо за показниками, сподіваючись, що зможемо (розпочати 4 етап – ред.) настільки рано, наскільки це можливо».

Title 
 Фото - з ФБ-сторінки
Дж. Пріцкера

Іллінойс перейшов до третього етапу виходу з карантину наприкінці травня, оскільки кількість госпіталізованих хворих, осіб, які перебували в палатах інтенсивної терапії, та відсоток осіб із позитивною реакцією на коронавірус були в прийнятних межах.

Для того, щоб перейти до четвертого етапу, в штаті «повинні бути 20% осіб із позитивною реакцією на коронавірус, або й менше, а зростання кількості хворих має бути не більше, ніж на 10% протягом 14-денного періоду».

Відповідно до плану Restore Illinois, після запровадження четвертого етапу у барах та ресторанах буде дозволено перебування обмеженої кількості клієнтів у приміщенні. Це ж стосується кінотеатрів і театрів. Наразі ресторани можуть приймати клієнтів тільки на відкритих майданчиках.

Відновить свою роботу і сфера виробництва. Перукарні та спа-салони також зможуть приймати більшу кількість клієнтів. Фітнес-клуби, які наразі можуть проводити лише приватні тренування та заняття на свіжому повітрі, зможуть працювати з обмеженою кількістю відвідувачів.

Відновлять свою діяльність і роздрібні магазини, але для обмеженої кількості клієнтів.

Школярі зможуть відвідувати школи P-12, середні школи, літні програми та заклади дошкільного виховання, але з дотриманням усіх вимог департаменту охорони здоров’я.

Водночас можна буде організовувати зібрання за участю 50 осіб або менше та відпочивати на свіжому повітрі. Працюватимуть усі медичні заклади.

Фундації Українського Вільного Університету – 45 років. Нотатки у переддень 100-річчя Українського Вільного Університету

У Чикаго відкрили деякі парки та бібліотеки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers