rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Влада Чикаго готова заплатити $1,2 млн охоронним фірмам, щоб запобігти пограбуванням

Таке рішення було прийнято після того, коли мирні протести, пов’язані із вбивством Джорджа Флойда, переросли в акти вандалізму та пограбування. Про це повідомляє SunTimes.

Понад 100 приватних охоронців із Illinois Security Professionals, Monterrey Security й AGB Investi­gative Services будуть стежити за дотриманням безпеки у торгових центрах на території усього міста, особливо у південній і західній частинах міста, заявили міські чиновники.

Приватні охоронці не матимуть ні зброї, ні повноважень поліції. Їх планують залучити, щоб вони стали «очами та вухами, аби підтримувати зусилля зі стримування мародерів», заявили в офісі мера Чикаго Лорі Лайтфут.

Охоронці зобов’язані повідомляти чиказькій поліції про усі випадки незаконної діяльності.

«Малий бізнес Чикаго та комерційні коридори – серце наших спільнот, тому ми співпрацюємо із трьома компаніями, аби забезпечити понад 100 приватних охоронців для захисту місцевих роздрібних магазинів, продуктових крамниць та аптек, від яких щодня залежать члени громади», – заявили у мерії.

Наразі місто виділило до $1,2 млн на службу безпеки, проте, як розповіли в офісі мера, повну вартість їхніх послуг буде відомо вже найближчим часом.

Крім того, члени патрульної поліції Чикаго будуть «стратегічно розміщені» у популярних торгових районах міста, зокрема, у його південній та західній частинах.

Останні протести в Чикаго були здебільшого мирними. Тому залучення приватних охоронних фірм свідчить про побоювання міської влади, що у майбутньому протести знову можуть перерости у пограбування.

Фундації Українського Вільного Університету – 45 років. Нотатки у переддень 100-річчя Українського Вільного Університету

У Чикаго відкрили деякі парки та бібліотеки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers