rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У Чикаго скасували комендантську годину

Відповідне рішення прийняла мер Чикаго Лорі Лайтфут. Раніше мер була вимушена запровадити комендантську годину у зв’язку із масовими заворушеннями та пограбуваннями у місті.

«Знаю, що цього разу в нашому місті і нашій країні було важко усім нам. Я вдячна нашим мешканцям за те, що вони разом доклали зусиль, аби пережити ці складні часи», – зауважила Лайтфут у своєму пості в соцмережі.

Минулого тижня мер запровадила комендантську годину на фоні масових пограбувань у Loop та у західній і південній частинах міста. Також було встановлено обмеження на проїзд. Безліч вулиць, як і мости через річку Чикаго, було перекрито, щоб люди не мали доступу до Loop і ділового центру міста.

У неділю усі ці обмеження було скасовано, а також були відкриті усі з’їзди з федеральних автомагістралей до та з Lake Shore Drive. Водночас було повністю відновлено рух на червоній і синій лініях CTA, який було змінено, аби уникнути зупинки у центрі міста. Відновлено й автобусне сполучення у постраждалих районах.

У суботу, 6 червня, тисячі протестувальників вийшли до Union Park та в Loop. За даними поліції, демонстрації відбувалися без правопорушень. Жодного демонстранта не було арештовано, на відміну від протестів, які відбувалися за тиждень до цього.

Фундації Українського Вільного Університету – 45 років. Нотатки у переддень 100-річчя Українського Вільного Університету

У Чикаго відкрили деякі парки та бібліотеки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers