rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У Чикаго відкрили деякі парки та бібліотеки

Міська влада оголосила, що з понеділка, 8 червня, почали працювати кілька міських служб, зокрема, відновлено діяльність деяких парків і бібліотек. Про це повідомляє SunTimes.

За словами міських чиновників, хоча Lakefront Trail і надалі залишатиметься закритим, усі парки на березі озера на захід від Lake Shore Drive знову відкрито для громадськості. Йдеться про Lincoln Park, Grant Park, Burnham Park, Jackson Park і Harold Washington Park, а також поля для гольфу у Jackson Park і Diversey Driving Range.

Title 
 Фото - з сайту https://www.chipublib.org/

Багато відділень Чиказької публічної бібліотеки, разом із Harold Washington Library Center, що розташований у Loop, також почали працювати з понеділка. У бібліотеках мають суворо дотримуватися соціальної дистанції та правил безпеки, зокрема, розробити маршруту руху та приймати обмежену кількість відвідувачів.

Водночас, розпочав працювати City Hall Payment Center, що на 400 W. Superior St., заявили чиновники. Центр працюватиме, хоча чиновники і далі пропонують жителям користуватися терміналами або сплачувати за послуги онлайн. Водіям із неоплаченими штрафами, які не були виписані до 18 березня, додатково повідомлять про терміни їхньої оплати.

Мешканці Чикаго і далі зобов’язані носити маски, дотримуватися соціальної дистанції та залишатися вдома, якщо їм стає погано, нагадують чиновники.

Рішення про відновлення діяльності деяких парків і бібліотек було прийнято приблизно через два з половиною місяці після запровадження в Іллінойсі карантину. Станом на 7 червня з початку пандемії на коронавірус захворіли 127 757 мешканців Іллінойсу, 5 904 померли. Усього було протестовано 1 042 774 особи. 7 червня було виявлено 867 нових випадків захворювання, померли 43 особи. 6 червня померло 69, 5 червня – 56, а 4 червня – 116 осіб.

Фундації Українського Вільного Університету – 45 років. Нотатки у переддень 100-річчя Українського Вільного Університету

Школи Іллінойсу зможуть проводити заняття влітку

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers