rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ Замки Львівщини почали приймати відвідувачів

Із 2 червня відновили роботу 7 музеїв Львівської національної галереї мистецтв ім. Б. Возницького. Серед них – три замки туристичного маршруту «Золота підкова Львівщини»: Олеський, Золочівський і Підгорецький.

Title 
 Фото Зоряни Франко

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства розвитку туризму України в Facebook.

«Із 2 червня відкриваються замки Львівщини. Екскурсії проводять для груп із 10 осіб. Із новацій – продаж сімейних квитків в Олеському, Золочівському, Підгорецькому замках та Палаці Потоцьких», – йдеться у повідомленні.

Так, за інформацією Львівської національної галереї мистецтв імені Б. Г. Возницького, https://www.facebook.com/lvivartgallery/ відновлюють роботу такі заклади: Музей європейського мистецтва XIV-XVIII ст. (палац Потоцьких), музеї-заповідники «Олеський замок», «Золочівський замок», «Підгорецький замок» і «П’ятничанська вежа», Музей Івана Георгія Пінзеля, Музей «Каплиця Боїмів». Водночас музей-заповідник «Русалка Дністрова» наразі зачинений.

Усі вони працюють з вівторка до п’ятниці з 11 до 17 год, у суботу й неділю – з 10 до 18 год. Каси зупиняють роботу за 30 хвилин до закриття музею, а в Золочівському замку – за 1 годину до закриття.

Вхід на територію та в приміщення дозволено тільки за умови використання відвідувачами респіраторів без клапанів видиху або захисних масок, зокрема виготовлених самостійно.

Крім того, в адміністрації Львівської національної галереї мистецтв імені Б. Г. Возницького нагадали відвідувачам про необхідність дотримуватися дистанції не менше ніж 1,5 метра й уникати скупчень людей.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні з 11 травня розпочався перший етап послаблення карантину, запровадженого через пандемію коронавірусу. Другий етап пом’якшення карантинних заходів стартував 22 травня, а третій – 1 червня. До 22 червня в Україні діятиме адаптивний карантин.

У «шльопанцях» на Еверест: як українка з двома малими дітьми проїхала 20 країн

Підземний Луцьк стане доступним для туристів восени

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers