rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ ТОП-10 автомобілів, від яких намагаються позбутися якомога швидше
Title 
 Jaguar XF

Часто після купівлі автомобілі починають розчаровувати свого власника. Когось починають дратувати «дитячі болячки», які не спромігся усунути виробник, інші ж впадають у відчай через вартість обслуговування і ТО.

Фахівці дослідницької компанії iSeeCars вирішили вивчити північноамериканський ринок вживаних автомобілів і виділили моделі, від яких власники позбавляються після першого ж року експлуатації.

Title 
 Range Rover Evoque

Відкриває список седан Nissan Versa, який не здатний похвалитися ні хорошим салоном, ні списком оснащення, проте ціна 12 500 доларів робить його практично найдешевшим авто в США. Однак у 8,7% випадків подібні автомобілі продаються після першого року використання.

Нижче у рейтингу розташувався Jaguar XF, який через часті поломки намагаються продати якомога швидше.

Title 
 BMW X3

Хетчбек Nissan Versa No­te також не може надовго зацікавити своїх власників, тому 9% автолюбителів прощаються з машиною вже через рік. А ось BMW X3, який добре відомий на українському ринку, найчастіше продають через дорожнечу обслуговування та ціни на запчастини. Близько 9% автомобілів на «вторинці» мають вік, трохи більший, ніж рік. Модель BMW X1 також потрапила до цього рейтингу, оскільки близько 10,4% власників протягом року продають свої автомобілі – через посередню надійність кросовера.

Title 
 Nissan Versa

За даними iSeeCars, 10,7% власників продають Mini Clubman через рік після купівлі через часті поломки та маленький салон. Британський Range Rover Evoque також не відрізняється високою надійністю, а похилий дах практично повністю позбавляє заднього огляду. Це і стає причиною того, що 10,9% власників продають машину через рік.

Title 
 BMW X1

Високі експлуатаційні витрати, спірний дизайн і неоднозначний інтер’єр змушують 11,8% власників Land Rover Discovery Sport розлучитися з автомобілем. За підрахунками фахівців, 11,9% власників BMW 3-Series продають автомобіль через рік, а причиною стає вартість ТО, скромний за розмірами салон і часті поломки.

Title 
 Mercedes-Benz C-Class

Очолив список Mercedes-Benz C-Class. Модель має схожі з BMW 3-Series проблеми. За даними фахівців, 12,4% автомобілів на вторинному ринку продаються через рік після купівлі.

Марку Infiniti чекає повне «перезавантаження»

Французька марка Facel повертається на ринок через 56 років

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers