rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Дитячі садочки планують відкрити під час третього етапу виходу з карантину

Про це заявив губернатор Іллінойсу Дж. Р. Пріцкер.

Наразі працюють тільки садочки, в яких перебувають діти осіб, робота котрих належить до життєво важливих.

«Наразі в Іллінойсі не було зареєстровано значної передачі COVID-19 у закладах дошкільного виховання. Це – обнадійливе свідчення того, що догляд за дитиною може бути безпечним», – зазначив Пріцкер. «Проте експерти з департаменту охорони здоров’я підкреслюють, що ми ще багато чого не знаємо про цей новий вірус, про те, як він поширюється, і, особливо те, який вплив він має на дітей».

Заклади, які вже працюють, зможуть розширити свої можливості, коли їхній регіон перейде до третього етапу, заявив губернатор.

Ті ж заклади, які були закриті під час 1 та 2 етапів, повинні розробити «план повторного відкриття, який гарантує, що вони переглянули принципи діяльності та підготувалися до відкриття». Таким установам потрібно буде працювати зі зниженою потужністю щонайменше чотири тижні, перш ніж вони зможуть розширювати свої можливості під час кожного наступного етапу. Це, зокрема, стосується кількості дітей у групах.

Як розповів Пріцкер, будуть також встановлені вимоги щодо носіння масок персоналом у приміщеннях і щодо дітей, які мають понад два роки, якщо вони, згідно з показами, не можуть носити покриття на обличчя. Маски також необхідно буде носити у передпокої та при вході/виході із закладу всім особам, які мають понад 2 роки. Під час гри на свіжому повітрі дітям і персоналу маску носити буде не обов’язково.

З-поміж інших вимог, у закладах дошкільного виховання будуть щодня проводити перевірку стану здоров’я усіх дітей, вихователів, персоналу та відвідувачів. Особам із ознаками хвороби буде заборонено входити до закладу. У заклади також не допускатимуть осіб із температурою 38º і вище.

Відповідно до рекомендацій Restore Illinois Plan, який стосується 3 і 4 етапу виходу з карантину, кожна група дітей повинна складатися не більше, ніж із 10 осіб.

У світі надзвичайна освітня ситуація. Що робити?

Національна гвардія допомагає подолати наслідки повені

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers