rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Стартувала програма з покращення доступу до широкосмугового зв’язку

Нова грантова програма штату Іллінойс забезпечить мешканцям кошти для розширення можливостей широкосмугового зв’язку та поліпшення цифрового доступу. Програму було розроблено, оскільки під час пандемії коронавірусу дедалі більше людей здійснюють покупки, працюють і навчаються в Інтернеті. Про це повідомляє Associated Press.

У рамках програми Illinois Connected Communities, фонд якої складає $150 тис., на конкурсній основі будуть виділені гранти на суму до $15 тис.

«Без сумніву, це найважливіший час, щоб покращити цифровий доступ у нашому штаті», – зауважила Erin Guthrie, директор департаменту торгівлі та економічних можливостей штату Іллінойс, що є ініціатором програми. За словами Guthrie, розширений цифровий доступ покращить життя людей і «відіграє важливу роль у стрибку, що запустить нашу економіку».

Програма – це результат співпраці між Офісом із питань широкосмугового зв’язку та Benton Institute for Broadband and Society, який базується в Evanston. Ці кошти можуть бути використані для громадського планування та розширення можливостей. Фахівці з Benton Institute у рамках програми нададуть консультації та поділяться досвідом із переможцями конкурсу.

Кінцевий термін подачі заявок – 12 червня. Щоб дізнатися більше про програму, відвідайте https://www2.illinois.gov/dceo/AboutDCEO/GrantOpportunities/Pages/2424-1617.aspx

У світі надзвичайна освітня ситуація. Що робити?

Національна гвардія допомагає подолати наслідки повені

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers