rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

На роботі краще привертати до себе менше уваги. Ваші ідеї – дуже вже екстравагантні, незабаром ви самі це зрозумієте. Довкола вас буде занадто багато метушні. Друга половина тижня – спокійніша. Не відмовляйтеся від пропозиції друзів влаштувати пікнік.

Поробіть гримаси перед дзеркалом – обличчя також потребує правильного навантаження. Зробіть гімнастику і для очей.

Ревнощі можуть принести чимало проблем. Хоча причина, що породила це почуття, буде дріб’язковою. Розберіться у собі, не зганяйте злість на коханій людині.

Бережіть свій гаманець – насамперед від себе. Не захоплюйтеся покупками в інтернет-магазинах.

Телець

Не бійтеся змін, для них зараз – саме час. Може початися сходження кар’єрними сходами. Про свої успіхи краще нікому наразі не розповідати. Уникайте конфліктів, через кілька днів обставини складуться на вашу користь. Не показуйте колегам вашу емоційність, це може нашкодити роботі. Вихідні проведіть із сім’єю.

Розберіться, що ж відбувається з вашим організмом. Саме зараз ви зможете за допомогою фахівців намітити шляхи, якими можна досягти чудового самопочуття. Цього тижня можна розпочати курс оздоровлення, відвідати масажиста або полікувати зуби.

Емоційна стриманість – ваш найкращий союзник. Намагайтеся не вибухати через дрібниці. І не намагайтеся переробити кохану людину.

У середу ви можете бути надто занадто критично налаштовані, що не піде на користь вирішенню ділових питань. У понеділок може надійти цікава ділова пропозиція.

Близнюки

Вдалий час для роботи та відпочинку. Якщо ви надасте перевагу активному відпочинку, то це піде на користь здоров’ю. Зберігайте душевну рівновагу і вірте у краще. Тоді ви неодмінно отримаєте те, про що мрієте. А допоможе вам кохання. У вихідні можливі приємні контакти.

Відмовтеся від дарів океану, які прийнято їсти в сирому вигляді, зокрема, від суші. При цьому можна їсти річкову рибу; джерелами білка можуть також бути м’ясо та бобові.

На вас може чекати приємна несподіванка. Ви усвідомите, що жити не можете без коханої людини і зважитеся на серйозний крок. Можлива пропозиція руки і серця.

Ви зумієте показати себе з кращого боку перед керівництвом, діловими партнерами або інвесторами. У вихідні будуть вдалими покупки. У вівторок можливі фінансові надходження.

Рак

Будьте зібраними та наполегливими. Тоді перешкоди не вплинуть на результат. Вам буде легко освоювати нові сфери знань, на все вистачить терпіння. Тиждень – сприятливий для нових проектів, пошуку ділових партнерів. Спробуйте знайти час і на особисте життя, і на дружнє спілкування.

Будьте уважнішими до того, що ви їсте. Кислі, солоні, мариновані продукти будуть подразнювати вашу травну систему. Намагайтеся їх уникати. Можете поекспериментувати зі спеціями, щоб додати гостроти стравам, які ви не дуже любите, знайте міру і використовуйте тільки чисті приправи.

Тиждень – вдалий для легкого флірту. Не піддавайтеся на спокусу вдаваної доступності. Ви можете потрапити у незручне становище.

Цей тиждень – стабільний у фінансовому плані. Ви продемонструєте ініціативу і ділову активність. У п’ятницю вдалими будуть підписання договорів, справи, пов’язані з нерухомістю.

Лев

Важливо не метушитися. Всебічно розгляньте ситуацію, що склалася. Це дозволить заощадити час і сили. Четвер – вдалий для наукової, творчої або інтелектуальної роботи. У вихідні буде корисною фізична праця.

Період варто використати для того, щоб розібратися зі хронічними або задавненими проблемами зі здоров’ям. Якщо ви давно не були у стоматолога – відвідайте його. Або запишіться у спортзал. Момент – хороший для позбавлення від шкідливих звичок.

На початку тижня доведеться похвилюватися, що може надовго зіпсувати ваш настрій. Не поспішайте зганяти злість на коханій людині.

Сприятливий час для переходу на нову роботу або посаду. Робота приноситиме суттєві результати і даруватиме радість. У вихідні придбайте для себе щось, про що давно мріяли.

Діва

Значних зусиль може вимагати професійна сфера. Плани може бути змінено, терміни – зірвано. Хоча б у п’ятницю не завантажуйте себе нудною роботою і не перенапружуйтеся. На вас чекають зустрічі з давніми друзями. У суботу знайдіть час для відпочинку і спілкування, але не забувайте про обіцянки.

Якщо ви займетеся своєю формою або станом шкіри, нігтів, волосся – результати потішать. Заходи повинні приносити не тільки користь, але і задоволення. Не сидіть на дієті, якщо це викликає негативні відчуття, більше рухайтеся, танцюйте.

Ви зараз – дуже привабливі, що може викликати спалахи ревнощів у коханої людини. Примирення і сварки можуть чергуватися кілька разів на день.

Не плекайте ілюзій з приводу своїх фінансових можливостей; ви можете розраховувати тільки на свої сили. Скоротіть витрати і візьміть безвідсотковий кредит. Шукайте нові способи підтримки бізнесу.

Терези

Не вірте лестощам, не приймайте занадто привабливі пропозиції. Суперечки з керівництвом і колегами принесуть тільки проблеми, краще шукати точки дотику. Є шанс, що в четвер, використовуючи свої ділові навички, ви досягнете підвищення на роботі. Залиште достатньо часу для дому. На вас чекає порозуміння у взаєминах із рідними.

Не тягніть із лікувальними заходами. Якщо ви планували піти до лікаря – вирушайте на прийом у понеділок або, як мінімум, запишіться до фахівця. Не зволікайте з початком дієт, тренувань, із позбавленням від шкідливих звичок.

Завантаженість на роботі може не дозволити приділити достатньо часу особистому життю. Не варто заводити службовий роман. У неділю виберіться кудись із коханою людиною.

Будьте розсудливими з коштами, надходжень чекати не доводиться. Незабаром ситуація покращиться.

Скорпіон

Зараз – час змін. Велика ймовірність того, що ви зможете правильно оцінити своє місце у житті – й зрозуміти, що в ньому важливе. Ймовірними є розлучення і нові шлюби, які подарують щастя. Зірки обіцяють радість материнства чи батьківства. Будь-яка ваша ініціатива має найкращі шанси реалізуватися. Можливе втілення у реальність найбільш честолюбних бажань. Ви можете зацікавити потрібних людей і отримати допомогу в реалізації своїх ідей.

Більше гуляйте, дихайте свіжим повітрям. Використовуйте методики релаксації – на вулиці і вдома. Займайтеся гімнастикою; медитуйте під спокійну музику або звуки природи. Нікуди не поспішайте, ні з ким не сваріться. Приведіть у рівновагу нервову систему. Відмовтеся від м’яса – хоча б на кілька днів.

Ви відчуєте, що взаємне кохання – це щастя. Воно окрилює і дарує особливий смак життя. Ваші ніжні зізнання гідно оцінять.

Цього тижня можете розраховувати на фінансові надходження. Вам запропонують прибутковий проект. Заробити на ньому ви зможете дуже швидко. Перед вами відкриються перспективи для кар’єрного зростання.

Стрілець

Вдалий тиждень для трудових подвигів та отримання прибутку. Вас супроводжуватиме удача у важливих зустрічах. Люди, що увійшли у ваше життя цього тижня, запропонують свіжі ідеї і відкриють нові перспективи. Ваш авторитет помітно зміцниться, що створить основу для позитивних змін у професійному або суспільному становищі. Найближчі дні обіцяють бути плідними і щедрими на приємні сюрпризи. Використовуйте свою чарівність в інтересах справи.

Тиждень – ідеальний для занять спортом. Головне – щоб ваші тренування були безпечними. Будьте подвійно обережні.

Щире почуття буде винагороджене сторицею. Прокинеться жага нових відчуттів, з’являться можливості її втамувати з постійним партнером. Ви станете ще ближчими.

У четвер ви можете отримати низку цікавих ділових пропозицій. У вівторок ймовірні фінансові надходження, що стабілізують ваше становище.

Козеріг

Ви намагатиметесь догодити людям, але це не завадить їм висувати до вас різноманітні претензії. Середина тижня – чудовий момент для тих, хто хоче проявити себе на роботі. Ваші дипломатичність і чарівність дозволять згладити гострі кути. У п’ятницю вас може відвідати оригінальна ідея, яку ви втілите у найближчому майбутньому. Проведіть неділю на самоті або в максимально комфортній атмосфері.

Задумайтеся над здоров’ям спини, хребта. Багато проблем функціонування внутрішніх органів пов’язані з неправильною поставою. Робіть вправи для м’язів спини; походіть на масаж, можливо, подумайте про йогу.

Самотність – ліки, які дозволять розібратися у своїх почуттях і вирішити назрілі проблеми. Комфорт та увага коханої людини, швидше, дратуватимуть вас, ви будете занадто занурені в себе.

Ви дочекалися смуги везіння. Відкриваються чудові можливості у сфері бізнесу, щоправда, доведеться багато працювати й освоювати нові сфери діяльності.

Водолій

Уважно стежте за своїми словами та поведінкою. Стримайте свій запал і не штурмуйте кілька вершин одночасно, це може нашкодити вашому авторитету. Особисте життя зараз стоїть на паузі.

Тільки від вас залежить, чи будете ви наприкінці тижня пишатися собою, чи сваритимете себе за допущені помилки або розбещеність. Здоровий спосіб життя і профілактика захворювань – два кити, на яких ви можете запливти дуже далеко. Холестерин і жир, цигарки, недосипання можуть «пустити» вас на дно.

Можливо, ви дізнаєтеся про обман з боку партнера. Не впадайте в депресію. Надовго на самоті ви не залишитеся. Тиждень – сповнений розваг, нових знайомств, романтичних зустрічей.

Ваша ініціатива у фінансових справах навряд чи знайде розуміння. Ще раз проаналізуйте ситуацію і не поспішайте. У п’ятницю вдало пройдуть ділові зустрічі.

Риби

Ви можете занадто захопитися побудовою стратегічних планів, краще займіться вирішенням нагальних проблем. У вівторок не прискорюйте вирішення ділових питань. Важлива якість, а не швидкість. Можлива відверта розмова з близькою людиною. Переконайтеся, що вас розуміють правильно. Не дозволяйте тривожним думкам турбувати вас. Перш ніж вірити чуткам, з’ясуйте їхнє джерело.

Ви вимагаєте від себе багато чого, але ваш організм може влаштувати страйк. Сигнал – досить серйозний. Вам необхідно відкласти всі завдання і відпочити. Ваше здоров’я – найважливіше.

Якщо ви зараз – самотні, не упускайте можливості, будьте оригінальні та екстравагантні – це підвищить ваші шанси на успіх у протилежної статі.

Не відповідайте на дзвінки з незнайомих номерів. Нікому не повідомляйте дані своєї банківської картки. У четвер ваша ініціатива і готовність багато працювати принесуть прибуток.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers