rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Opel презентував електричний фургон Vivaro-e

Автомобіль було створено на базі стандартної версії комерційного авто. В оснащенні Opel Vivaro-e буде 136-сильний електродвигун із крутним моментом 240 Нм. Електродвигун дозволяє набирати максимальну швидкість 130 км/год.

Крім того, в арсеналі новинки будуть батареї на 50 і 75 кВт/год, залежно від версії електричного фургона. Перша з них забезпечує запас ходу 230 км, а друга – 330 км. При використанні зарядної станції постійного струму потужністю 100 кВт, зарядка акумулятора 50 кВт/год до 80% триває 30 хв (45 хв – для батареї 75 кВт). Вантажопідйомність Opel Vivaro-e становить 1,2 т, при цьому автомобіль зможе ще буксирувати і причіп масою до 1 т.

Новий Opel Vivaro-e отримав систему рекуперації кінетичної енергії під час гальмування, яка дозволяє заряджати батареї. Також електрокар може похвалитися розширеним набором електронних помічників водія. Спочатку на ринку з’явиться фургон Opel Vivaro-e, а потім вийдуть бортові модифікації та пасажирські мікроавтобуси. Замовлення на новинку почнуть приймати цього літа, а перші постачання клієнтам розпочнуться восени.

ТОП-5 способів заощадити на бензині влітку

Українці презентували електровантажівку в стилі iPhone 11 Pro

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers