rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Виплачений капітал у домі – яскрава іскра на ринку нерухомості

Зважаючи на те, що за останні кілька тижнів ми стали свідками більшої, ніж будь-коли, кількості заявок на безробіття, страх поширюється доволі широко.

Деякі хороші новини, однак, показують, що понад 4 мільйони початкових заявників, ймовірно, вже знайшли нову роботу, особливо в таких галузях, як охорона здоров’я, продуктові та господарські магазини, роздрібна торгівля, доправлення, і дедалі збільшують свої можливості працевлаштування.

Одне з найпоширеніших питань зараз полягає у тому, чи призведе цей історичний рівень безробіття до нового сплеску «форкложер». Це – цілком обґрунтований страх. Попри при­голом­ш­ли­ву кількість за­яв, насправді є багато причин, через які ми не побачимо значну кількість «форк­ложер», як це було під час обвалу ринку нерухомості 12 років тому.

Сьогодні понад половину будинків у США мають принаймні 60% виплаченого капіталу. Це число різко відрізняється від того, яке було у 2008 році. Остання рецесія була болючою, і, коли ціни впали, багато хто був змушений сплачувати іпотеку більшу, ніж насправді коштувало їхнє житло. У той момент домовласники вирішували просто віддати дім банку. Тепер 42,1% всіх будинків в Америці не мають іпотечних кредитів, тобто вони є у вільному та повному володінні. Ці будинки не перебувають під ризиком позбавлення права викупу заставної банком.

Фактично домовласники перебувають у набагато кращому становищі, ніж у 2008 році, що надає впевненості у майбутньому.

Олег Комарницький, Century 21 Elm, Realtors

Office: 847-692-5522

Cell: 847-235-0305

www.OlegRealEstate.com

Здоровий глузд проти коронавірусу. Частина 5

«Карантинні» тренди у роботі з персоналом

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers