rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ План Пелосі щодо коронавірусу передбачає звільнення в’язнів

Пакет заходів для врегулювання ситуації з коронавірусом, запропонований спікером Палати представників Ненсі Пелосі, передбачає, що федеральні в’язні, а також місцеві засуджені та нелегальні мігранти повинні бути звільнені з в’язниць, якщо суд вважає, що вони не становлять загрози для суспільства.

Пропонуємо короткий виклад пропонованого законопроекту.

Під час оголошеної надзвичайної ситуації у країні, пов’язаної з інфекційним захворюванням, звільнити під громадський нагляд федеральних ув’язнених, а також осіб, затриманих, але ще не засуджених, які не вчинили насильницькі дії, а також, наприклад, вагітних жінок, неповнолітніх, в’язнів похилого віку і затриманих, а також осіб із певними захворюваннями. Змінити політику умовно-дострокового звільнення і нагляду, щоб уникнути непотрібних особистих контактів зі співробітниками служби пробації і скоротити кількість осіб, які перебувають під наглядом, та затриманих за порушення. Зобов’язати звільнити ненасильницьких підсудних під підписку про невиїзд.

Надати $600 млн для фінансування подолання кризи COVID-19 у державних і місцевих в’язницях, зокрема, $500 млн – штатам і місцевим органам влади, які керують виправними установами, для забезпечення тестування і лікування COVID-19 в ув’язнених, шляхом створення двох грантових програм. Перша спрямована на звільнення осіб із низьким рівнем ризику для суспільства, які наразі перебувають в ув’язненні. Друга спрямована на зменшення впливу COVID-19 на тих осіб, які зараз перебувають під арештом. $75 млн виділити на фінансування нової грантової програми, спрямованої на те, щоб спонукати штати й окремі населені пункти вжити заходів, що сприяють гарантуванню безпеки та реабілітації неповнолітніх, без необхідності ув’язнювати молодь під час цієї кризи. $25 млн виділити на програму грантів для органів управління штатів і місцевих органів влади, для швидкого тестування ув’язнених, які покидають виправні установи.

***

Особи, які не підлягають обов’яз­ковому перебуванню під вартою, повинні мати пріоритет для звільнення або під підписку про невиїзд, або в альтернативній конкурсній програмі без утримання під вартою, якщо тільки ця особа не загрожує громадській або національній безпеці.

Два положення плану Пелосі дозволяють суддям зменшити покарання за кримінальні злочини та скасувати заставу за утримання осіб, які перебувають під слідством, щоб їх могли звільнити без внесення застави.

Уже тисячі ув’язнених було звільнено з окружних і місцевих в’язниць по всій території США, зокрема, близько 200 нелегалів, засуджених за насильницькі злочини, за злочини, здійснені на сексуальному ґрунті, підозрюваних у вбивствах, а також злочинців, які повторно вчинили насильницькі злочини. У Нью-Йорку за останні два місяці з в’язниць було звільнено близько 1700 ув’язнених, 830 в’язнів – у Массачусетсі, понад 4500 – в Іллінойсі і понад 5500 – у Каліфорнії.

Автор: Клим Карцев за матеріалами Breitbart

Джерело: «Континент»
(https://kontinentusa.com/)

Трамп розкритикував Пріцкера: той замало працює для подолання коронавірусу

Відсоток осіб із позитивною реакцією на коронавірус у Іллінойсі зменшується

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers