rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ В Іллінойсі каратимуть підприємства, що порушують режим перебування вдома

Офіс губернатора штату Іллінойс Дж. Пріцкера оприлюднив надзвичайне положення, яке потенційно може дозволити звинуватити підприємства, що відновили свою діяльність всупереч розпорядженню про обов’язкове перебування вдома, у здійсненні правопорушення класу A.

Згідно з повідомленнями, положення, яке було опубліковане, зокрема, WTTW та The Center Square, класифікує відкриття бізнесу, яке відбулося всупереч розпорядженню губернатора, як порушення наказів департаменту охорони здоров’я Іллінойсу.

Згідно із законодавством штату Іллінойс, за таке правопорушення може бути накладено штраф на суму від $75 до $2500.

На думку Ann Spillane, генерального юрисконсульта Дж. Пріцкера, нове положення має заохотити бізнесменів дотримуватися вимог плану Restore Illinois.

Раніше губернатор зазначав, що підприємства, які порушують його розпорядження про перебування вдома, можуть зіткнутися з проблемами. На його думку, страхові компанії можуть скасувати поліси для тих, хто порушує законодавство штату.

Він також розповів, що його офіс розглядає інші заходи, зокрема, анулювання ліцензій на алкогольні напої або скасування федеральної допомоги для суб’єктів, що порушують розпорядження.

За словами юрисконсульта губернатора, нове положення стосується власників бізнесу, а не працівників.

Республіканці Іллінойсу не погоджуються з рішенням губернатора.

«Ці положення – це легальне перевищення повноважень губернатора», – заявив лідер республіканців у Палаті представників штату Jim Durkin. «В Іллінойсі буде чорний день, коли ми звинуватимо малий бізнес у кримінальному злочині за порятунок життєдіяльності».

Багато округів і муніципалітетів створили можливість відновити бізнес. Тим часом департаменти шерифа в округах Kendall і McHenry заявили, що не виконуватимуть розпорядження губернатора про перебування вдома.

Трамп розкритикував Пріцкера: той замало працює для подолання коронавірусу

Відсоток осіб із позитивною реакцією на коронавірус у Іллінойсі зменшується

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers