rss
05/05/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня успіху сприятимуть м’якість, гнучкість і вміння знайти розумний компроміс. Не відмовляйтеся від можливості допомогти друзям, у найближчому майбутньому ви можете помінятися ролями. З’ясуйте, що ж відбувається.

Багато що залежить від вашого настрою. Якщо ви зажурилися – швидше за все, ваше самопочуття буде кепським. Ліки діятимуть гірше, одужання затягнеться. Якщо ж ваші очі світяться, ви будуєте плани, мрієте, творите – недуга може відступити.

Ваші почуття будуть дуже сильними. Вони можуть стати причиною як початку, так і завершення близьких стосунків. Якщо ви не хочете змінювати особисте життя, доведеться тримати все глибоко всередині.

Ймовірні позитивні зміни на роботі, які будуть пов’язані з поліпшенням фінансового становища. У вихідні краще чимпоменше витрачати. У вівторок згодиться дипломатичність і продуманість у рішеннях.

Телець

У найближчі дні ви зможете похвалитися витримкою, душевною рівновагою. Вдалий час для вирішення питань особистого життя. На роботі доведеться присвятити багато сил організаційним питанням, не спізнюйтеся. У п’ятницю про себе нагадає стара заплутана ситуація, ви знайдете довгоочікуване рішення.

Швидше за все, доведеться приймати медичні препарати або давати їх членам сім’ї. Уважно прочитайте інструкцію. Якщо щось буде незрозумілим – проконсультуйтеся з фахівцем. Відстежуйте терміни придатності лікарських засобів.

У ваших стосунках – не все так однозначно: ви то хвилюєтеся, то радієте. Це пов’язано більше з вашими очікуваннями, ніж з поведінкою обранця. Кохана людина може зачепити ваші почуття, але на наступний день ви зрозумієте, наскільки цінуєте ці стосунки.

У середу вас можуть порадувати фінансові надходження. Краще економити. Можливо, доведеться шукати нову роботу. Найбільша загроза обману – в п’ятницю і суботу, небезпечним буде ваш власний авантюризм.

Близнюки

Тиждень обіцяє бути вдалим і прибутковим. Ви отримаєте те, про що давно мріяли, відчуєте радість життя. У середу надійдуть хороші новини. В особистому житті пануватиме атмосфера взаєморозуміння. Адже ви кохаєте і кохані.

Ви можете зіткнутися з проблемами з травленням. Не пробуйте нову їжу, уникайте страв, що відрізняються різким, насиченим смаком. На якийсь час перейдіть на варене і тушковане; уникайте маринадів і консерв. Не їжте поспіхом.

Якщо вдасться впоратися з ревнощами, тиждень принесе радість. Ваш обранець переконає вас у щирості свого кохання. Найбільші шанси відчути себе щасливими будуть у середу і суботу.

Ваші плани можуть змінитися. З’явиться нове джерело доходу. Фінансова ситуація – стабільна. На роботі все складається успішно. Прибуток обіцяють творчі проекти.

Рак

Ваша кипуча енергія дозволить піднятися кар’єрними сходами. Плани можуть змінитися через відрядження, яке сприятиме розвитку партнерських взаємин. Вам необхідно позбутися від усього непотрібного. Не дозволяйте втягнути себе у конфліктну ситуацію. У суботу відвідайте родичів.

Існує велика ймовірність зіткнутися зі стресовими ситуаціями. Показані прогулянки, творчість, аромотерапія, медитації. Наразі повністю відмовтеся від вживання алкоголю.

Не накидайтеся з докорами на кохану людину. Тоді Фортуна посміхнеться вам. Ваші стосунки вже стали ближчими.

На понеділок не плануйте серйозні справи, доведіть до завершення попередні. Середа може бути вдалою для початку роботи над новим проектом. У п’ятницю без особливої необхідності нічого не купуйте. Фінансові надходження можливі у вівторок.

Лев

Ви легко уникнете конфліктних ситуацій і фінансових втрат, якщо будете терплячими та обачними. Симпатії людей будуть на вашому боці, і навіть мінімальні зусилля високо оцінять. У п’ятницю не звертайтеся в офіційні інстанції, не виставляйте особисте життя напоказ. У вихідні можливий психологічний дискомфорт через буденні дрібниці.

Подбайте про здоров’я волосся. Використовуйте зволожуючі шампуні та бальзами, відмовтеся від застосування плойки і фена.

Спробуйте зазирнути у власну душу і знайти відповідь, чого ви чекаєте від стосунків. У п’ятницю не чіпляйтеся до коханої людини, насолоджуйтеся її товариством.

Тиждень – добрий для вирішення питань, пов’язаних із нерухомістю. Зараз – саме час здати квартиру або вкластися у новобудову. Можна почати ремонт – витрати мають бути співмірні з можливостями.

Діва

Ви ризикуєте показати себе надмірно емоційною людиною і завдати клопотів не тільки собі, а й іншим. Діліться своїми думками тільки з найближчими людьми. Не вступайте в суперечки у соцмережах. У середу можлива зміна планів, яка змінить ситуацію до кращого. Будьте коректні з колегами.

Зараз ваш уразливий орган – печінка. Відмовтеся від вживання алкогольних напоїв; якщо вам необхідно приймати сильнодіючі препарати, виберіть засіб, який має мінімум побічних ефектів. Можливо, варто додатково приймати ліки, що підтримують печінку.

Ви, схоже, втомилися від спокою і розміреності, вас потягнуло на нові знайомства. Це може бути небезпечним. Не дозволяйте спокусі вирішувати за вас.

Укладання договорів краще призначити на першу половину тижня. У середу є ймовірність поліпшення фінансового становища. Необережне слово може призвести до зриву угод і зайвих витрат.

Терези

Починається вельми важкий тиждень. Потреба самоствердитися вимагатиме від вас значних зусиль. Не демонструйте почуття надто бурхливо, це може не сподобатися колегам і керівництву. У четвер багато всього встигнете зробити. Не провокуйте людей на плітки про власну персону. В суботу відчуєте приплив енергії, не переоцініть свої сили.

Довіряйте інтуїції. Розум зараз не зможе дати відповіді на ваші питання. Забезпечте своє тіло тим, що йому насправді необхідно, не намагайтеся запхати у нього непотрібне. Обов’язково висипайтеся.

Для того, щоб досягти успіху на особистому фронті, приділіть більше часу зовнішності. Не розкривайте свої інтимні таємниці. Понеділок і вівторок – вдалі для побачень.

Фінансове благополуччя може дати тріщину. Доведеться шукати нові варіанти заробітку. Вдалим у фінансовому плані може бути понеділок. У вівторок буде непросто догодити керівництву.

Скорпіон

Не пропустіть важливі події, які обіцяють прибуток. Сконцентруйтеся на головних справах. Вам повернуть борги. В особистому житті на вас чекає чимало приємних подій. Знайдіть час для побачення.

Особливу користь принесе гімнастика. Запишіться на заняття лікувальною фізкультурою. Полегшений комплекс вправ проробляйте щодня, як ранкову або вечірню зарядку. Не забувайте і про гімнастику для обличчя.

Будьте ніжнішими та відвертішими. Часу для побачень буде достатньо. Увага коханої людини вас буквально окрилятиме.

Ви покажете себе як дипломат і професіонал, зможете добре заробити. У середу очікуються фінансові надходження. Ваші ідеї будуть популярними і принесуть додатковий дохід.

Стрілець

Ви можете зануритися у чужі проблеми. Чому б і не допомогти ближнім? Будьте доброзичливі. У четвер можуть відбуватися приємні події. У вихідні гуляйте, слухайте музику, читайте. Неділя – вдала для налагодження взаємин із родичами. Вівторок може принести багато метушні, просто робіть свою справу.

Ви можете страждати від перепадів тиску. Регулюйте самопочуття не ліками, а народними методами. Уникайте стресових ситуацій. Якщо ви зумієте позбутися кількох зайвих кілограмів, підвищений тиск опуститься на кілька поділок, а знижений прийде у норму.

У понеділок ви зможете зачарувати предмет вашої симпатії. Ви повинні бути бездоганними. Не критикуйте, не гарячкуйте. Не повертайтеся до людини, стосунки з якою давно вичерпані.

У середу покупки можуть бути невдалими. У п’ятницю ймовірні фінансові надходження. У вихідні родичі можуть звернутися до вас за допомогою, не відмовляйте їм.

Козеріг

Вам доведеться добре попрацювати, інакше незавершені справи можуть загальмувати просування вперед. Багато буде метушні з паперами. Будьте небагатослівні, щоб не виказати свої і чужі таємниці. Довіртеся своїй інтуїції. Ви зможете реалізувати майже все задумане.

Вашим ворогом, швидше за все, стане безсоння. Якщо у цьому винен шум – придбайте беруші; дискомфорт – змініть подушку, ковдру, а то і матрац. Провітрюйте спальню.

Будь-яка дрібниця у стосунках із коханою людиною може стати «каменем спотикання». Нескінченні суперечки через дрібниці іноді небезпечніші, ніж один грандіозний скандал.

На початку тижня можливі проблеми з бізнес-партнерами, для вирішення конфлікту доведеться продемонструвати всю свою чарівність. Будьте особливо обережними з документами. Велика ймовірність помилки і фінансових втрат.

Водолій

Тиждень може подарувати лавину різноманітних можливостей для романтичних пригод й активного відпочинку. Будьте безкорисливими. Ви можете допомогти близьким і друзям. У п’ятницю буде важко зв’язатися з потрібною вам людиною, що може спричинити проблеми, які вирішаться у неділю.

Подбайте про серцево-судинну систему. Рекомендовані помірні фізичні навантаження – вибирайте кардіотренування. Відмовтеся від жирної їжі, алкоголю, куріння. Приймайте соляно-хвойні ванни; робіть масаж. Вранці, не встаючи з ліжка, можна робити вправу-вібрацію – дрібно і часто трусіть руками і ногами протягом 1,5 - 2 хв.

У ваших стосунках панує гармонія. Неділя пасуватиме для зустрічей в інтимній атмосфері. Легко вирішаться суперечки з обранцем.

Шопінг краще перенести на вихідні дні.

Риби

Наведіть лад у своєму внутрішньому світі. Там назріває революція. Потрібно цінувати те, що маєте. Перепочинок на роботі дозволить відновити сили. В особистому житті можете зіткнутися з підвищеною увагою до своєї персони, намагайтеся виправдати очікування. Перешкоди, з якими матимете справу в четвер, незабаром будуть подолані.

Можуть загостритися проблеми зі шлунком. Відмовтеся від продуктів і страв, які провокують появу неприємних симптомів. Харчуйтеся якомога простіше, уникайте важкої, жирної їжі. Можливо, варто проконсультуватися з гастроентерологом.

Вихідні – сприятливий момент для романтичних зустрічей. Не ревнуйте і не давайте приводів для ревнощів.

Розсудливо витрачайте фінансовий ресурс. У четвер вам можуть запропонувати щось, що змусить спалахнути ваші очі. Ретельно обміркуйте пропозицію. Імовірні солідні витрати на дітей.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers