rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Зозулю нагородили військовою медаллю

Український нападник футбольного клубу другого іспанського дивізіону «Альбасете» Роман Зозуля нагороджений медаллю «Операція об’єднаних сил. За звитягу і вірність».

«Служу народу України. Дякую», - написав Зозуля на своїй сторінці у Facebook.

Раніше волонтерська організація Романа Зозулі «Народна армія» передала ЗСУ тести на коронавірус і захисні маски.

Зозуля давно і послідовно допомагає українській армії та дітям, які постраждали від війни.

1 лютого 2017 року футболіст офіційно перейшов до складу іспанського клубу «Райо Вальєкано» на правах оренди до кінця сезону – але вболівальники команди не сприйняли його і почали справжню пропагандистську кампанію проти футболіста. Однак це не змусило Зозулю поступитися своїми принципами.

Title 
 Фото – Facebook.com

«Все почалося, коли я підписав контракт із «Райо». Ультрас «Райо» заявили, що я нацист. Причина? Тому що я допомагаю своїй армії. Натомість, шестеро фанатів «Райо» воювали проти України на Донбасі. Вони не змінять своєї думки ніколи.

Я футболіст і патріот своєї країни. Все, що кажуть про мене, мовляв, я нацист - це неправда. Я вдячний всьому українському народу за підтримку, вдячний кожному, хто підтримав мене в цьому конфлікті. Точно такі ж теплі слова я хочу сказати і про Іспанію - тут мій другий дім, і я радий, що можу отримати підтримку від мешканців цієї країни.

Я втомився чути такі образи - ми з керівництвом клубу прийняли рішення йти до кінця. Моя сім’я також мене підтримала в цьому починанні», - розповідав Зозуля виданню Sport Arena.

У результаті Зозуля розірвав контракт з «Райо Вальєкано», і клуб мусив сплатити штраф в розмірі 18 тисяч євро. Роман Зозуля підписав контракт з «Альбасете», і вже зіграв в цьому сезоні за клуб 27 матчів. В його активі 3 голи і 1 гольова передача. Після 31 туру «Альбасете» посідає дев’ятнадцяте місце, набравши 35 очок.

 

Капітан «Динамо»: «У нас на базі усюди антисептики, персонал – у масках»

Історія олімпійського чемпіона Віктора Цибуленка

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers