rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Офіційно презентовано седан Audi A3 нового покоління

Авто серйозно змінилося зовні, стало технологічнішим всередині і вийшло на вищий для себе рівень.

Новий седан A3 презентовано у спортивному, елегантному вигляді. У порівнянні зі своїм попередником, він тепер на 4 сантиметри довший (4,5 м), а його колісна база залишається незмінною. Його ширина збільшилася на 2 см – до 1,82 м. Тепер він на 1 см вищий (1,43 м). Обсяг багажного відділення – 425 л, такий самий, як і в попередній моделі. Над головами передніх пасажирів повинен з’явитися ще один «зайвий» сантиметр, оскільки крісла тепер розташовані нижче, ніж раніше.

 Title

Передня частина кузова новинки нагадує хетчбек A3 Sportback і нову A4. Відзначимо інший бампер і решітку радіатора зі структурою у вигляді бджолиних сот, яка оточена незграбними головними фарами. До слова, в топовому виконанні вони тепер мають технологію Matrix LED з новими ДГЗ, що складаються з матриці пікселів із 15 світлодіодних сегментів, які можна вмикати індивідуально. Новий Audi A3 Sedan має повністю нову корму, змінилася кришка багажника, бампер і ліхтарі.

Інтер’єр новинки – повністю орієнтований на водія і помітно оцифрований. Варто зазначити, що фізичні кнопки блоку управління кліматичного приладу залишилися на місці, а ось дисплей мультимедійної системи «виріс» до рекордних 10,25 дюймів, а як опцію можна замовити повноцінний «віртуальний кокпіт» із двома 12,3-дюймовими моніторами та проекційним дисплеєм.

Що стосується ходової частини, то вже на старті продажів Audi дасть клієнтам кілька варіантів підвіски на вибір: стандартну пружинну, стандартну з адаптивними амортизаторами і спортивну. У будь-якому випадку, автомобіль став більш комфортним і керованим.

На старті продажів новий Audi A3 Sedan запропонують із трьома двигунами. Базова модифікація отримає поєднання 150-сильного турбодвигуна об’ємом 1,5 л і 6-ступінчастою МКПП. У поєднанні з роботизованою трансмісією цей же двигун доповнить 48-вольтний стартер-генератор, який додає 50 додаткових ньютон-метрів крутного моменту. Третій, топовий варіант, має 2,0-літровий 150-сильний турбодизель, який також поєднується з «роботом» S-Tronic.

Попередній продаж нового седана A3 почнеться наприкінці квітня поточного року в Німеччині та багатьох інших європейських країнах. Постачання клієнтам почнуться влітку. Ціни на базову версію починаються від 29 800 євро.

Експерти назвали найнадійніші старі авто

Subaru повідомила назву і дату дебюту свого першого електромобіля

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers