rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Страви для героїв — від Організації Українських Жінок

У темні часи добре видно світлих людей.

Е. М. Ремарк

Саме ці слова спадають на думку, коли ми дивимося на нашу UWU команду, що, незважаючи на власні непрості ситуації в новітньому сьогоденні, знаходить можливість, час, і головне – бажання ділитися «крихітками себе», всім тим людським теплом, нехай «за це душа поповнюється світлом».

7 травня 2020 р. ми разом сказали наше ЩИРЕ ДЯКУЮ медсестрам, лікарям та медичним працівникам Community First Medical Center ER, які щодня ведуть боротьбу в лікарнях за наші життя.

Це була перша частина нашої благодійної акції «Страви для героїв» від UWU, що відбулася за колаборації з українським рестораном «Тризуб» Tryzub Ukrainian Kitchen та підтримки компанії KYS Express й кредитної спілки «Самопоміч».

Уклінно дякуємо нашим членкиням, волонтерам, лідерам проекту й UWU команди:

Уляні Третяк, Інні Попко, Наталії Онисько, Надії Крамар, Олесі Герасименко, і особливо її 5-річному сину Віталію Рувену Беняміну за чудову гігантську листівку, що він створив й написав «ДЯКУЮ» різними мовами світу.

Завдяки зусиллям волонтерів, ми відвезли в лікарню 25 індивідуально запакованих обідів, а також 2 пачки рукавиць та 50 масок в знак подяки тим, хто кожного дня стоїть на першій лінії боротьби із пандемією.

Ми РАЗОМ кажемо ДЯКУЮ ГЕРОЯМ СЬОГОДЕННЯ, а також дієво підтримуємо в цей непростий для них час українських рестораторів нашої спільноти.

Далі буде...

Просимо приєднуватися всіх небайдужих до спільної доброї справи: [email protected]

Title Title Title 

Наша друга акція відбудеться 13 травня – в колаборації з «Чарівним Глечиком», щоб разом подякувати пожежникам нашого округу.

Минулий четвер був надзвичайно насиченим. Пізніше того дня ми провели Zoom-семінар «Програми фінансової підтримки під час пандемії», й щиро дякуємо нашій членкині, сертифікованому бухгалтеру Христині Затхевич за таку інформативну і важливу презентацію на цю тему.

Title 

Професійний виклад матеріалу в доступній формі, зрозумілою всім мовою, та чіткі відповіді на всі запитання наших слухачів. Щиро дякуємо всім, хто долучився того вечора.

Коли мова йде про PPP/SBA позики, нагадуємо, що наша дружня Selfreliance Federal Credit Union – єдина фінансова установа, яка обслуговує українську громаду, що є кредитором, котрий бере участь в Carе Act, видаючи позики під програму захисту зарплатні. Для зручності, бажаючі можуть подати заявку на отримання такого кредиту саме через кредитну спілку. Кваліфікований персонал українського банку з легкістю допоможе заповнити папери на цю кредитну програму. Не зволікайте, контактуйте з «Самопоміччю», оскільки кошти цієї програми обмежені!

Соціальне дистанціювання – ще не означає соціальне роз’єднання.

Ми в UWU віримо в силу колаборації. Будуємо наші заходи, виходячи саме із нагальних потреб спільноти.

Просимо вподобати нашу сторінку на фейсбуку, якщо ви ще цього не зробили, і приєднуватися до наших майбутніх відео-семінарів та конференцій.

Карантин та соціальне дистанціювання – це новий початок. Переосмислення того, як і чим ми заповнюємо свій простір, використовуємо власні ресурси та потенціал, і відкриття новітніх шляхів для більш ефективного застосування часу, як для вашого особистого поступу, так і для поступу спільноти загалом. Долучайтеся, панове!

*У минулому номері ми звітували про прогрес нашої збірки коштів для медиків Тернопільщини (на той момент було перераховано $3,170). 8 травня 2020 р. нашою скарбничою, Уляною Третяк, було скеровано додаткових $411. Уклінно дякуємо всім, хто доклався до цієї збірки. Будьте здорові!

Прес служба UWU

[email protected]

 

«Правда, люди, правда, я – господиня файная?!!» – розмова з Маріанною Душар

Сильний той, хто може багато від чого відмовитися

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers