rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Чиказькі компанії вироблять 1 млн масок для уразливих груп населення

Чотири підприємства було обрано для виготовлення мільйона масок із тканини багаторазового використання. Про це заявила мер Чикаго Лорі Лайтфут.

У проекті візьмуть участь The Will Group, Silk Screen Express, Barbara Bates Designs та GAIAU Product Design and Development. Усі ці компанії уклали з міською владою Чикаго контракт на виробництво масок.

Title 
 Фото – з ФБ-сторінки сенатора штату
Іллінойс Mattie Hunter

Підприємства передадуть 250 тис. масок в офіси чиказьких олдерменів. Інших 750 тис. масок будуть надані міській команді Racial Equity Rapid Response, йдеться у прес-релізі.

«Кожна з цих тканинних масок у поєднанні з тисячами, які люди пожертвували самі, свідчать про щедрість, співчуття та справжню стійкість духу Чикаго», – заявила Лайтфут.

1 травня набуло чинності нове розпорядження, яке вимагає від мешканців Іллінойсу носити маски для обличчя у місцях, де неможливо дотриматися соціальної дистанції. Відтак Лайтфут та міські чиновники запустили проєкт «Chicago Together!», заохочуючи мешканців робити та дарувати маски із тканини тим людям, які не можуть самостійно зробити або придбати маски для обличчя.

Згідно з прес-релізом, у рамках цієї програми вже було подаровано понад 5000 саморобних тканинних масок.

«Ми приємно вражені винахідливістю мешканців Чикаго», – заявила доктор Allison Arwady, комісар департаменту охорони здоров’я Чикаго. «Ці постачальники активізували свою діяльність та змінили виробництво, аби виготовляти тканинні маски, оскільки в цьому була потреба».

У Білому домі закликають не поспішати з послабленням карантину

Губернатор Іллінойсу самоізолювався: один із топ-співробітників захворів на коронавірус

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers