rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Губернатор Іллінойсу самоізолювався: один із топ-співробітників захворів на коронавірус

Хвороба у співробітника команди губернатора Дж. Р Пріцкера проходила безсимптомно, йдеться в повідомленні офісу губернатора. Хворий перебував у тісному контакті з Пріцкером, а також з іншими працівниками.

Близько 20 працівників офісу губернатора повідомили, що вони особисто працювали в James R. Thompson Center у Чикаго під час пандемії коронавірусу, а решта працювали з дому.

Пріцкера було протестовано у неділю. Тести показали негативний результат.

Якщо ж тести покажуть позитивний результат, і Пріцкер, і працівники й надалі працюватимуть із дому «необхідний період ізоляції», відповідно до вказівок департаменту охорони здоров’я штату Іллінойс, повідомляє офіс Пріцкера.

В офісі вже триває дезінфекція, йдеться у повідомленні, а персонал адміністрації губернатора стежитиме за своїми симптомами. Пріцкер та його співробітники повернуться до офісу тоді, коли «вважатиме за потрібне» департамент охорони здоров’я.

Пріцкер продовжуватиме проводити щоденні брифінги, присвячені пандемії коронавірусу, і під час самоізоляції, розповіли в його офісі. Брифінги, проте, відбуватимуться вдома у губернатора.

За даними департаменту охорони здоров’я штату Іллінойс, станом на 12 травня в штаті було зафіксовано 77 741 тис. хворих на коронавірус (1966 нових випадків за останній день), 3406 осіб померли (53 нових летальних випадки). Усього було протестовано 429 984 особи (12 441 особа за останній день).

У Білому домі закликають не поспішати з послабленням карантину

Чиказькі компанії вироблять 1 млн масок для уразливих груп населення

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers