rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Панянки з UWB закликають допомогти українським лікарям та сиротам!

Шановні читачі тижневика «Час і Події», сподіваємося, Ваш Великдень у 2020 році був по-особливому сокровенним, у колі рідних і близьких людей. Наші панянки з UWB, Організації Українських Жінок, хоч і за кордоном, хоч і на карантині, та зуміли не тільки об’єднатися під егідою #UWUquarantineTeam #ukrainianwomenunited флешмоб, a й об’єднали своїми скарбами-пасками різні регіони нашої Неньки України.

Й усі ми вже третій рік поспіль «краффінгували». Старі й нові традиції об’єднують, піднімають настрій і дух, в такий непростий для всіх час, селять спокій і надію, тішать українське серце й душу. Христос Воскрес!

Свята розбавили наш буденний карантин. «Сім’я, Друзі, Філантропія!» й надалі залишається нашим незмінним гаслом на рік 2020.

UWB Ukrainian Women United вже шостий тиждень продуктивно працює у карантинно-віртуальному режимі.

Окрім наших традиційних зборів (via video ZOOM Room) управничої ради та команди лідерів (в кожні останні вихідні місяця), ми започаткували:

- щосуботні відео зустрічі психологічної підтримки наших членкинь;

- на початку місяця ми розпочали на FB нашу благодійну збірку SOS COVID_19, метою якої є фінансова допомога лікарям Тернопільщини.

Title Title Title 

Від імені всіх UWB Ukrainian Women United, щиро дякуємо всім Людям, що вже доклалися до нашої доброчинної збірки допомоги лікарям Тернопільщини у боротьбі з пандемією. Шістнадцятого квітня ми переслали зібрану на той момент суму в розмірі $3,170. Нашим з Вами датком ми докладаємося до закупівлі апарату підтримки штучного дихання та інших життєво необхідних речей. Саме в цьому випадку, коли на рахунку кожна секунда, ми не стали чекати, і вирішили якнайшвидше відправити те, що вже вдалося зібрати. Велика подяка нашим друзям з кредитівки «Самопоміч» за блискавичний переказ коштів з нашого рахунку в Україну. Ми вже розмістили на нашій фейсбук-сторінці звітне відео від пана голови Володимира Шматка. Тішить мати справу зі справжніми лідерами, котрі щиро дбають про благо своєї громади. Робота в команді, по обидві сторони океану, є запорукою успіху. Уклін волонтеру панові Олександру Котику на Тернопільщині. Велике спасибі нашим президенту Ользі Наконечній і скарбничій Уляні Третяк за їхній час, комунікацію з українською стороною і щиру працю.

Title 

Наступну суму буде переслано до кінця квітня – відтак ми прозвітуємо про неї.

Добродії, будь ласка, долучайтеся!

https://www.facebook.com/donate/226183245251998/?fundraiser_source=external_url

www.paypal/me.uwb

Зробiмо добру справу РАЗОМ!

Чотирнадцятого квітня відбувся наш перший відео-соціо-нетворкінг. Цього травня ми знову надаватимемо таку можливість нашим членкиням. Слідкуйте за оголошеннями на наших сторінках в соцмедіях. Запрошуємо приєднуватися.

Контактуйте: [email protected].

Добрі справи забирають час, вимагають відданості й потребують великої підтримки й колаборації по обидва боки океану.

А коли мова йде про інновацію такого рівня, як перша ластівка підтриманого проживання неповносправних сиріт, в архаїчній пострадянській інтернатській системі, то тут не обійтися без сильного й компетентного візіонера, що має чітке бачення і міцний внутрішній компас.

Наше велике людське спасибі засновнику Української благодійницької мережі Василю Футерку за спільну плідну співпрацю з UWB Ukrainian Women United, наполегливість та невідступність у захисті прав та свобод неповносправних сиріт в Україні. Бути піонером у своєму напрямку ніколи і ніде,не було легко. Тому, коли люди єднаються для доброї дії, цінуємо кожного світлого подорожнього. Щиро дякуємо Ростиславу Кузяківу за його самовідданість та ідею благодійного марафону, що мав місце ще наприкінці минулого року в Женеві, Швейцарія. Завдяки нашим спільним зусиллям було назбирано 2,453 доларів США, й скеровано нами на потреби розширення Будиночку сиріт «Оселя Віри, Надії, Любові».

Title  Title

Уклінно дякуємо всім, хто допомагав і допомагає.

Прес служба UWB

[email protected]

www.paypal.me/uwb

80 років Українському Конгресовому Комітетові Америки

Американські лікарі – про те пекло, в якому опинилися

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers