rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Іллінойс запустить програму для пошуку людей, які контактували із хворими на коронавірус

Програму планують почати реалізовувати у найближчі тижні, аби таким чином запобігти поширенню коронавірусу. Про це заявив губернатор Дж. Пріцкер.

«Відстеження контактів, процес виявлення та тестування людей, хворих на коронавірус, є критичним інструментом для зниження швидкості поширення коронавірусу та прискорення діагностування», – заявив Пріцкер під час щоденного брифінгу.

За його словами, чиновники департаменту охорони здоров’я сподіваються розгорнути «масштабну операцію», до якої буде залучено близько 3800 осіб, які підписали контракт. Загалом на одного працівника припадатиме 10 тис. мешканців.

Місцеві департаменти охорони здоров’я вже застосовували стратегію пошуку людей, які контактували з коронавірусними пацієнтами, проте у меншому масштабі.

Коли індивідуальні тести на коронавірус покажуть позитивний результат, працівник намагатиметься зібрати максимальну кількість контактів хворого протягом останніх 14 днів.

Потім працівник сповістить людей, які контактували з хворим, та рекомендуватиме їм пройти тестування та самоізолюватись. Він також допоможе їм підготуватися до самоізоляції.

Губернатор минулого тижня закликав пенсіонерів-медиків, студентів та інших осіб долучитися до програми.

Подібні ініціативи були запроваджені у всій країні, зокрема, на Північному Сході, де Нью-Йорк, Нью-Джерсі та Коннектикут об’єдналися у рамках реалізації програми відстеження контактів.

80 років Українському Конгресовому Комітетові Америки

Американські лікарі – про те пекло, в якому опинилися

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers