rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ В Іллінойсі частково послаблять карантин

Губернатор Іллінойсу Дж. Р. Пріцкер 1 травня оприлюднив зміни до свого розпорядження про обов’язкове перебування вдома.

Як стало відомо, карантин продовжили до 30 травня. Водночас було скасовано одні обмеження та посилено інші.

«Із завтрашнього дня роздрібні магазини можуть відкритись, приймаючи замовлення в Інтернеті та в телефонному режимі, пропонуючи самовивіз і доправлення. Квіткові магазини та садові центри працюватимуть із дотриманням визначених заходів соціального дистанціювання. Багато наших парків у штаті також працюватимуть. Водночас деякі поля для гольфу відкриються за умови дотримання суворих заходів соціального дистанціювання», – зазначив Пріцкер.

Відповідно до розпорядження департаменту охорони здоров’я штату, планові хірургічні втручання, які були відкладені через кризу, пов’язану із коронавірусом, тепер можуть відбутися у хірургічних кабінетах та лікарнях.

«Оскільки ми відкрили доступ та досягли певних результатів, завтра буде перший день, коли дорослі та діти, які мають понад два роки, і кожен, хто може носити маски на обличчі, повинен буде носити її у будь-якому громадському місці, де неможливо підтримувати соціальну дистанцію довжиною шість футів», – додав губернатор.

«Усі ці зміни означають зміну нашого підходу до COVID-19 – a зрушення стали можливими завдяки мільйонам мешканців Іллінойсу, які відповідально залишались вдома, аби гарантувати безпеку іншим, – зазначив він у коментарі NBC Chicago. – Дякую за все, що ви зробили, і все, що ви продовжуєте робити. Я дуже пишаюся мешканцями нашого штату».

Зміни до попереднього розпорядження було оприлюднено тоді, коли у штаті відбувалися мітинги проти запровадження карантину. Пріцкер назвав дії протестувальників «безвідповідальними», оскільки, за його словами, Іллінойс наближається до піку захворювань на коронавірус.

80 років Українському Конгресовому Комітетові Америки

Американські лікарі – про те пекло, в якому опинилися

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers