rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Пріцкер вагається, чи відкривати парки та поля для гольфу влітку

Губернатор Іллінойсу Дж. Пріцкер продовжує наголошувати на важливості терпіння під час боротьби із поширенням COVID-19.

На запитання журналістів, чи буде його адміністрація відкривати доступ до парків та зон відпочинку влітку, Пріцкер відповів, що він керуватиметься рекомендаціями науковців.

«Я так само розчарований, як і ви, що ми не можемо насолоджуватися тим, чим насолоджуємось кожного літа», – наголосив він. «Але я маю оцінити це (розчарування), зважаючи на рекомендації науковців».

Група депутатів із півдня Іллінойсу були серед тих, хто закликав губернатора відкрити доступ до парків штату, які були закриті через пандемію. Це рішення стосується не лише туристичних маршрутів та дитячих майданчиків, але й місць риболовлі та полювання. Пріцкер наголошує, що доступ до цих об’єктів може бути відкрито лише після обговорення правил, які регулюватимуть їхнє використання під час пандемії.

«Я дивлюся на такі речі: які правила будуть діяти? Чи повинні люди правильно зберігати дистанцію та носити маски?» – запитав він. «Я хочу нагадати вам, що ми ще не досягнули піку (захворювань – ред.)».

Інші депутати закликали Пріцкера відкрити доступ до полів для гольфу, як це зробили в Індіані та Вісконсині.

«Я особисто схильний (відкривати заклади), тому що всі ми хочемо провести чудове літо, але не можу покладатися на власні інстинкти та бажання», – сказав він. «Я слухав епідеміологів та експертів штату Іллінойс і прийму рішення щодо цього, коли ми матимемо (необхідні – ред.) дані».

Тамара Скрипка, хранитель фондів Музею-архіву імені Дмитра Антоновича УВАН у США: «Наше завдання – виробити спільну стратегію інтегрування здобутків діаспори в материкову науку»

Демократи Сенату Іллінойсу просять Вашингтон про допомогу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers