rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Camelot Illinois пожертвувала понад $10 тис. на потреби дітей із малозабезпечених сімей

У відповідь на пандемію COVID-19 компанія Camelot Illinois пожертвувала $15 тис. неприбутковій організації Cradles to Crayons (C2C), щоб допомогти їй забезпечувати предметами першої необхідності дітей із малозабезпечених сімей у Чикаго.

Діти віком від народження до 12 років, які є безхатьками або живуть у малозабезпечених сім’ях, цілий рік залежать від пожертв Cradles to Crayons. Організація забезпечує їх товарами першої необхідності, які їм потрібні для повноцінного життя, – вдома, у школі та під час ігор. У зв’язку з економічною нестабільністю, спричиненою пандемією COVID-19, сім’ї та діти, які живуть у бідності, значно більше залежать від послуг та ресурсів Cradles to Crayons. У відповідь C2C створила COVID-19 Emergency Essentials Fund, щоб задовольнити потреби дітей.

«C2C направляє термінові запити від лікарень, притулків для безхатьків, пунктів роздачі харчів та інших партнерів організації, які потребують нових продуктів, зокрема, памперсів, засобів гігієни, шкільного приладдя, книг та інших необхідних речей для місцевих дітей. Для сімей, які дійшли до межі своїх можливостей через кризу, ці предмети першої необхідності є недоступними», – зауважила Chelsea Morris, директор із корпоративних взаємин організації Cradles to Crayons.

Незважаючи на те, що Emergency Essentials Fund було створено чотири тижні тому, Cradles to Crayons встигла роздати потребуючим понад 68 тис. памперсів, 3300 гігієнічних наборів, 2000 книг, 900 комплектів шкільного приладдя та 600 одиниць верхнього одягу для 9 277 дітей. Утім, досі є діти, які потребують допомоги.

«Віддати моральний борг суспільству, особливо під час кризи, – надзвичайно важливо для Camelot Illinois. Cradles to Crayons виконує приголомшливу роботу. Ми пишаємося тим, що підтримуємо організацію, яка ділиться нашими цінностями», – зазначила Keith Horton, генеральний директор і генеральний юрисконсульт Camelot Illinois.

Щоб отримати додаткову інформацію про Cradles to Crayons або здійснити пожертву у Emergency Essentials Fund, напишіть листа на [email protected] або відвідайте сайт організації https://www.cradlestocrayons.org/chicago/covid-19-emergency-fund%20/.

«Camelot Illinois – це дочірня компанія Illinois Lottery. У партнерстві з владою штату Camelot організовує лотерею, яка справді приносить користь жителям Іллінойсу. Camelot створено, щоб прозоро, доброчесно та відповідально розвивати лотерею та отримувати необхідне фінансування для освіти у всьому штаті. Інноваційний підхід компанії базується на потребах споживачів та соціальній відповідальності, забезпечуючи фінансування шкіл, капітальних проектів та особливих потреб. Щоб дізнатися більше, відвідайте www.camelotillinois.com», – йдеться у пресрелізі компанії.

Один день

Україна виходить ще з однієї угоди СНД

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers